promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka férjét brutális gyűlöletcunamival forrázták le a dühös kommentelők, miután az apa "megbotránkoztató" választ írt egy babájukhoz gratuláló kedves üzenetre
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka babájának édesapja, Gelencsér Máté azért lett dühös egy ismerősükre, mert a férfi gratuláció gyanánt olyan képet posztolt, amelynek közzétételéhez nem járultak hozzá.

Nemrég született meg Hosszú Katinka kislánya, Kamília, az örömteli hír hallatán pedig rengetegen gratuláltak a házaspárnak, ám az édesapa, Gelencsér Máté nem hogy nem tudott szó nélkül elmenni egy kedves Instagram-üzenet mellett, egyenesen felháborítónak nevezte azt.

A pár esküvőjén DJ Lenard húzta a talpalávalót, a férfi pedig a gyermekáldás kapcsán sok boldogságot és jó egészséget kívánt nekik, amire nem várt választ kapott.

„Ez a nap is eljött. Szívből gratulálok és jó egészséget az egész családnak Katinka és Máté! Örök emlék marad a tavalyi lagzitok… Talán fel sem fogtam akkor, mennyire szerencsés lehettem”

- fogalmazott a lemezlovas, aki most már kicsit másként gondolhatja, ugyanis érkezett a leforrázó válasz:

„Nem engedélyeztük az esküvői képeink, videóink felhasználását! Felháborítónak tartjuk ennek publikálását. Kérlek, szedd le a posztot”

- reagált mérgesen az apa.

Azt nem lehet tudni, hogy az eredeti posztban más képek és esetleg videó is szerepelt volna, de a kommentelők ettől függetlenül otrombának tartják Gelencsér Máté reakcióját.

„Kedves matt.layber! Bár ezt nem fogod látni, azért remélhetőleg eljut hozzád. Stílusod és a beszéddel kapcsolatos készséged gyakorlatilag a 0-val történő osztás végeredményei. Egy igazi őstulok vagy, aki annyira nagynak képzeli magát, mióta betette Katinka mellé a hátsó felét, mint amikor Lewis Hamilton elhitte magáról, hogy képes a vízen is járni. Közlöm veled, hogy egy senki vagy, amelyet az "edzői" eredményeid is mutatnak, az pedig, hogy ezért volt arcod felvenni egy fillért is, remekül mutatja, milyen egy olcsó senki vagy. Javasolnám, hogy keress valami munkát, amellyel értéket tudsz teremteni, és a társadalom hasznára is leszel, nem pedig csak egy élősködő sáska„

- szólt a legkeményebb osztás a sok közül, amelyek csak úgy záporoztak a poszt alá.

„Nem kell foglalkozni bizonyos személyekkel. Szerintem semmi rosszat nem csináltál azzal, hogy kitetted a posztot. De hát ilyen, amikor a sz*rt felteszik a polcra és lekvárnak képzeli magát... azt hiszi mindenhova beszólhat, megmondhatja ki, hova és mit posztoljon”

„Szekunder szégyenérzetem van a kedves ferj kommentje miatt”

DJ Lenard viszont a "ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel" elv híve, ugyanis nem hogy nem jött ki a sordából, de még a gyűlöletcunamit is igyekezett megfékezni.

„Nincs erre itt szükség. Nekik most inkább küldjünk erőt és egészséget a babához, mintsem negatív gondolatokat”

- írta, majd hozzátette, semmi olyat nem osztott meg, aminek fordított esetben ne örült volna, de elfogadja, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás