promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes felvétel került elő Hosszú Katinkáról, így még sose láthattuk az olimpikont
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a videó teljesen új megvilágításba helyezi Hosszú Katinkát.

Magyarország egyik legeredményesebb és legfontosabb sportolója Hosszú Katinka, aki a 2016-os riói olimpián 3 aranyéremmel és 1 ezüstéremmel is rendkívül büszkévé tett minket, egészen elképesztő teljesítményt nyújtott. A legutóbbi nyári olimpián már sajnos nem sikerült ilyen jól szerepelnie, manapság pedig nem az úszás a legfontosabb a számára, hanem az, hogy hamarosan megszületik az első gyermeke.

Hosszú Katinka minden bizonnyal nagyon várja már a kicsi érkezését, közben pedig az aggódó rajongóit is megnyugtatta azzal, hogy nemrég elárulta, jelenleg nem tervezi a visszavonulását, vagyis a gyermeke megszületése után minden bizonnyal újra versenyezni fog, szóval elvileg lesz még bőven alkalma rá, hogy büszkévé tegyen minket és bezsebeljen pár aranyérmet, illetve világrekordot.

Hosszú Katinka mindig is előtérbe helyezte az életében az úszást, ennek is volt köszönhető, hogy ilyen hihetetlen sikereket ért el az utóbbi években. A minap felbukkant róla egy régi, egészen döbbenetes videó, ami tovább bizonyítja, hogy mindent megtett azért, hogy ő legyen az ország egyik legjobb sportolója.

A felvételen az akkor még csupán 11 éves Hosszú Katinkával készítenek interjút, és azon felül, hogy nagyon cuki, egyből látszódik, hogy milyen motivált, és mennyire fényes jövő áll előtte. Elárulta, hogy az a célja, hogy kijusson az olimpiára, elmesélte hogyan telnek a napjai, és hogy a legnehezebb rész az, mikor a reggeli edzésnél be kell mennie a hideg vízbe. Sőt, az is kiderült, hogy kosárlabdázna, ha esetleg nem jönne be az úszás – de persze végül a medencében sikerült maradandót alkotnia a világklasszis sportolónak.

Itt lehet megnézni a régi interjút a kislány Hosszú Katinkával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás