promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Farkas vigyázza Hosszú Katinka újszülött kislányának álmát - az őr meg is kóstolta volna az apróságot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka férje nagyon aranyos videót posztolt kislányukról, akire több vigyázó szem is vetül.

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok Hosszú Katinka és férje, Gelencsér Máté március közepén jelentette be, hogy első közös gyermeküket várják. Vasárnap aztán megható fotót töltött fel a közösségi oldalára a világklasszis úszó, aki így tudatta rajongóival és a nagyvilággal, megszületett a kislányuk, Kamilla.

„Megszületett számunkra a világ csodája! Már most nagyon szeretünk Layber-Gelencsér Kamília” 

– írta posztjához a büszke édesanya.

A babát már haza is vitték a kórházból, apukája pedig 24 óráig elérhető Instagram-storyjában tett közzé egy videót, amin láthatjuk, hogy a pici a papája mellkasán pihen, a család csehszlovák farkaskutyája pedig kíváncsian szemlélte a legújabb családtagot. A felvétel tanúsága szerint a teljes mértékben farkasnak tűnő Zeusz előbb távolabbról ismerkedett a kislánnyal, majd közelebb toppant, hogy jobban szemügyre vegye és meg is szaglászhassa.

Szíve szerint egy-két puszit is adott volna kistestvérének, de Gelencsér Máté ezt nem hagyta neki.

Hosszú Katinka egyébként a terhessége alatt sem távolodott el a sporttól, eljárt például úszni is, de azt elmondta, már nem a határokat feszegette, csak szeretett volna kényelmesen edzeni egyet, a legfontosabb babája és a saját egészsége volt.

Aki pedig azt hiszi, édesanyaként mostantól a medence környékére sem megy majd az Ironlady, az téved.

"Nagyon szeretek úszni és sportolni, a jövőre nézve is vannak céljaim, úgyhogy azt is kíváncsian várom, hogyan fog átalakulni az életem és a baba mellett hogyan fogok tudni edzeni" 

- nyilatkozta még hónapokkal ezelőtt.

Egy valami azért biztos, 33 évesen, szülés után szinte kizárt, hogy Hosszú Katinka komoly sportkarrierben gondolkodna. Már csak azért is, mert egyrészt gyermeke nyilván minden másnál fontosabb számára, illetve az sem elhanyagolható, hogy egy korábbi interjújában arról beszélt, voltak küzdelmei saját magával, pontosabban az Iron Ladyvel.

"Hosszú éveken keresztül úgy éreztem, tényleg csak Iron Lady vagyok és mindig csak a kemény, kegyetlen fókusz számít, miközben az emberi értékeim háttérbe szorultak, emiatt volt némi küzdelem az Iron Ladyvel. Nem volt időm barátkozni, nem volt időm szociális életet élni, amit minden ember szeretne és a legtöbbünknek szüksége is van rá."

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás