promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett ledobta a textilt, lencsevégre kapták, amint levetkőzött a vízparton
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babettről bevállalós kép készült.

Köllő Babett egyelőre élvezi a nyarat és a pihenést, de hamarosan visszatér a képernyőre, ugyanis indult a Sztárban sztár leszek! 4. évada, amiben természetesen ismét ő lesz az egyik mester. Addig viszont még hátravan több mint két hét, lemehet még bármelyik vízpartra, hogy ott relaxáljon rá az őszi időszakra.

Köllő Babettnek igen népes követőtábora van a közösségi oldalán, 252 ezren kísérik figyelemmel, hogy mikor mi történik szeretett hírességükkel. Most sem okozott csalódást nekik, amellett, hogy tudatta velük, hogy visszatér a TV2 showműsora, levetkőzött a tenger mellett, felvett egy vérvörös fürdőruhát, és csinált egy képet arról, ahogy élvezi a csendet, a nyugalmat.

„Nagyon szeretem nézni a tengert,hallgatni a morajlását.Órákig képes vagyok csendben figyelni…Számomra ez a legteljesebb nyugalom”

- írta a bejegyzéséhez Babett, amihez biztos nagyon sokan írtak volna kedveset és szépet, de a színésznő korlátozta a hozzászólásokat a posztjánál.

Valaki a Sziget fesztiválról csináltatott magáról képeket, Babett inkább távol akart maradni a fesztivál hangjaitól, és szívesebben hallgatta a tengert. Meg tudjuk érteni, nincs is annál jobb, mint egy sziklás parton ülni és gondolkodni, elmélkedni, vagy csak egyszerűen lazítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás