promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még a TV2 is óva intette a nézőket a felvételtől, amik egy hazai celeb káromkodós kiborulását mutatják be
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 külön figyelmeztetett mindenkit, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas anyag következik náluk.

Sokan őrületnek tartják, hogy a Való Világ el tudott jutni a 11-ik évadig az RTL-en, pedig úgy néz ki, hogy valamikor a jövőben lesz 12-ik is. Persze valamilyen ráncfelvarrás biztosan kell majd, mert az embereket nem igazán tudja már lázba hozni, ha kukkolhatják a beköltözők életét.

Versenyző mindig lesz, mivel a 36 milliós álomnyeremény nagyon csábító. A legutóbbi szezont VV Kriszti nyerte meg, és sokan csalással is vádolták meg ezután az RTL-t. Az összeesküvés elmélet hívő kommentelők szerint a csatorna direkt így hozta össze a Finálét, hogy a végén a két ellenség maradjon bent, majd a bunda miatt jöhetett VV Kriszti győzelme.

Persze sokan megvédték az RTL-t, hogy ennyi erővel akkor az előző évadot a másik Éjjel-nappal Budapest szereplőnek, VV Bálintnak kellett volna megnyernie. A zúgolódás eleve VV Reni kiesésénél elkezdődött, akiknek szintén rengetegen szurkoltak.

Most viszont még inkább visszamegyünk az időben, méghozzá a Való Világ 10-hez, amiben Ledneczky, vagyis VV Virág még tiniként tűnt fel. Ő igazából úgy szerzett magának hírnevet, hogy állandóan ágyba bújt VV Danival. Ez tényleg nem vicc, ha a fenti cikkre kattintotok, megnézhetitek, hogy valóban végigszeretkezték a teljes műsort az RTL-en a kiesésükig. VV Danival azóta már rég szakítottak, de azért még voltak boldog pillanataik idekint.

Az egykori játékos megpróbálta az X-Faktort is, de kiesett. Ez persze nem tántorította el, hogy zenei karrierbe kezdjen, így Wirág néven bele is vágott. A celeb igyekezett megmutatni a világnak, hogy van másik oldala is.

Most viszont újabb botrány van VV Virág körül. A hazai hírességnek van egy új párja, aki már el is jegyezte, de nem stimmel minden körülöttük. Már került ki videó, amin minősíthetetlen hangnemben beszélnek egymással, de az új viszi a pálmát.

Ebben VV Virág azt állítja, hogy a vőlegénye a barátnőivel akar ágyba bújni, míg a párja drogosnak hívja az egykori villalakót. A felvétel eltűnt, de a TV2 most a Tényekben bemutatta a tévénézőknek, így örökre megmarad a kínos balhé.

A csatorna még külön figyelmeztetett is, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas videó következik. Nos, ezen a felvételen valóban minden van, csak nyugalom nem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás