promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy szörnyű baleset miatt az egész alsótestét amputálni kellett, azonban ami ezután történt vele azt nem fogod elhinni
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világon sok szívbemarkoló emberi sors van, ennek a fiúnak az élete is egyik percről a másikra vett végzetes fordulatot.

A történet főszereplője egy 19 éves fiú, aki teljesen átlagos életet élt. Iskolába járt, mellékállásban dolgozott és volt egy csodaszép barátnője. Előtte volt az élet és tele volt tervekkel, vágyakkal, nagy reményekkel.

Az egyik nap, amikor épp nem volt tanítás, akkor szokásához híven dolgozni indult, mert szeretett volna önállóan megállni a saját lábán. A végzetes napon nagyon rossz idő volt, ködös, esős, csúszott az út és a látási viszonyok sem voltak megfelelőek.

Egy elszabadult jármű lehajtott az útról és épp a fiúra esett rá. Akkor a sokkhatástól még nem is érezte mekkora a baj, azonban a teste alsó fele teljesen összezúzódott.

Azonnal kórházba szállították és az orvosok egyértelmű döntésre jutottak: ha meg akarják menteni a fiút, akkor az összes roncsolt részt el kell távolítaniuk. Ennek fényében kezdtek neki az életmentő műtétnek. A végeredmény a teste alsó felének levágása és az egyik karjának az eltávolítása volt.

Az orvosok tartottak attól, hogy fel fog-e épülni, ám a fiú akaratereje mindenkit megdöbbentett. Elkezdte a rehabilitációt, hogy ismét valódi életet élhessen.

A történetnek azonban itt jön a csodálatos része: bár mindenki megértette volna ha másképpen dönt, sőt, fia szülei is elengedték volna őt, a barátnője döntött. Végig a fiú mellett maradt és nem volt nap, hogy ne látogatta volna meg a kórházban. A srác megjegyezte hogy minden nap arra a csodálatos mosolyra ébredt, amibe korábban beleszeretett.

A lányt nem tántorították el az új körülmények, a szerelme iránt érzett kötődés csak erősebbé vált és nem múlt el. A srác szerencsére nem lökte őt el magától, így szépen lassan kialakult a közös, boldog életük, ahol párja mindenben segíti őt, a kis teendőktől kezdve az ápoláson át.

A történet további, megható pillanatait megnézheted a lenti videóban. Mindannyiunknak rengeteget taníthat kitartásról, szeretetről, támogatásról és emberségről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás