promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrázó felvételen a görög tűzvész első halálos balesete, gyászol az egész nemzet
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Élő adásban történt a tragédia, mindenkit sokkolt a szomorú eset.

Az utóbbi években Ausztráliában, illetve Kaliforniában is óriási tűzvész tombolt, ami az esetek többségében a szárazság és a forróság miatt volt, de sajnos olyan is előfordult, hogy súlyos emberi mulasztás okozta a hatalmas pusztítást végző szörnyűséget. Most Magyarországhoz egészen közel, Görögországban is nagy a baj, ugyanis füst borítja az eget és rengeteg hely lángokban áll.

Magyar turisták is készítettek videót arról, ahogy megszakad a nyaralásuk a tűzvész miatt, mögöttük pedig szinte fekete az ég a füsttől. A hatóságok mindent megtesznek azért, hogy megfékezzék a lángokat, egyebek között repülőkkel öntik a vizet az érintett területekre, hogy sikerüljön legyőzni a rohamosan terjedő tüzet – de most egy egészen tragikus baleset rázta meg a világot.

Éppen élő adásban mutatták, hogyan dolgoznak az oltórepülők, mikor az egyik jármű két emberrel a fedélzetén hirtelen becsapódott a földbe, a hatalmas robbanás látványa egészen sokkolta a szemtanúkat – sajnos egyik utas sem élte túl, hiába ért oda viszonylag gyorsan egy mentőhelikopter.

A szomorú eset érthető módon teljesen letaglózta az embereket, hiszen a repülő utasai voltak elvileg az első halálos áldozatai a görög tűzvésznek, ami miatt sokakat evakuálni kellett. A baleset után is tovább folytatódnak a munkálatok, hogy kiiktassák a tűzvészt. Rengeteg tűzoltó érkezett Görögországba, hogy segítsen, és minél hamarabb véget vessen ennek az egész Európát megrázó rémálomnak.

Itt lehet megtekinteni a balesetről készült felvételt, de csak saját felelősségre, ugyanis felkavaró lehet egyesek számára:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás