promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vadon Jani félelemtől remegve imádkozott a gyerekéért - videón a műsorvezető szétázott otthona, melynek pusztulását tehetetlenül kellett végignéznie
Borítókép:  YouTube/Life TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A vihar óriási pusztítást végzett és teljesen tönkretette Vadon Janiék otthonát, ahol gyermeke egyedül tartózkodott.

A Rádió 1 Balázsék című reggeli napindító népszerű műsorvezetője, Vadon Jani őszintén beszélt arról, hogy a pár hete lecsapott vihar milyen komoly károkat okozott otthonukban, a legrosszabb pedig az volt, hogy a lányáért is nagyon aggódhatott, aki egyedül tartózkodott a házban.

Magyarországra augusztus első napjaiban érte el az az extrém időjárás, amely előtte Európa több pontján is alapos pusztítást végzett. A katasztrófavédelemhez több mint 2000 bejelentés érkezett a nagy viharral fűszerezett ítéletidőben, az utak sok helyen napokig veszélyesek voltak.

Vadon Jani és családja otthonában komoly anyagi károk keletkeztek, amit a rádiós Instagram-oldalán meg is mutatott, a felvétel pedig műsorvezetőtársát, Rákóczi Ferit is sokkolta, és nem véletlenül, hiszen a házban térdig ért a víz.

A műsorvezető épp a Bakonyban pihent szabadsága alatt, mikor az égi áldás rázúdult a házra, ő pedig tehetetlenül volt kénytelen nézni, ahogy a víz tekergő bestiaként beveszi szeretett otthonát.

„A környékünkön hajnali kettőkor csapott le a vihar. Ezt onnan tudom, hogy a kamerán látszik, mikor kúszott be hozzánk az a pár köbméternyi víz, ami aztán elárasztotta a teljes pincénket. Fogtam a telefont és néztem a kamerafelvételen, ahogy jön be valami a kapunk alatt, mint egy rohadt nagy kígyó. Hátra megy, ott szépen bekanyarodik, majd kettő perc alatt a teljes garázslejárónkat feltölti vízzel. Ülök, elindul egy izzadságcsepp a homlokomon és elkezdek remegni..."

- emlékezett vissza a szörnyű éjszakára.

A nyaralásuk során a hotelszobából követte a telefonján a drámai eseményeket, a fejében pedig az pörgött végig, ahogy a garázsban lévő, több százezer forint értékű kondigépeket, mosó- és szárítógépet teljesen tönkreteszi a víz, de az összes könyv és családi emlék is odavész az árban. Ezt csak tetézte, hogy a rádiós lánya, Virág is otthon volt, ráadásul teljesen egyedül, ami azért is volt külön félelmetes, mert az elektromos gépek hálózatba kötve álltak otthon, így életveszélyes áramütést is okozhattak volna.

Hazafelé az út az merev iszonyat, a gyerek egyedül volt otthon, imádkoztam, nehogy lemenjen..."

- mesélte Vadon, aki elé nem akármilyen látvány tárult, mikor hazaért.

„Hazaértünk, lekapcsolom a villanyórát, odamegyek a pincelejáróhoz, kinyitom az ajtót, felkapcsolom a lámpát... és látom, hogy egy kacsa elúszik. Majd a macskaalmos tál, mint egy csónak, elúszik a szemem előtt."

Elmondása szerint a vihar sajnos mindent tönkretett náluk, így most abban bízik, hogy a biztosító talán fedezi káruk egy részét, de persze vannak pótolhatatlan dolgok, melyeket tönkretett a víz.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás