promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes felvétel szivárgott ki Sebestyén Balázsról, hogy tehette ezt a műsorvezető?
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez örökké Sebestyén Balázzsal marad, akármennyire is kínos.

Sebestyén Balázs hosszú utat tett meg, de végül sikerült elérnie, hogy ő legyen Magyarország egyik legismertebb embere. Számtalan nagy sikerű televíziós és rádiós műsor fűződik a nevéhez, az évek, évtizedek alatt egyre csak nőtt a népszerűsége, igazi véleményvezér lett hazánkban. Szinte folyton a képernyőn van, illetve a Balázsék adásait is rengetegen hallgatják, szóval karrier szempontból nincs oka panaszra.

Valószínűleg sokan elfelejtették már, de szinte még kölyökként láthattuk először Sebestyén Balázst a tévében, ugyanis ő volt a Z+ nevezetű zenecsatorna egyik arca, aki a Megálló című műsort is vezette 1997-től egészen 2003-ig. Akik emlékeznek még rá, azok tudják, hogy voltak azért elég furcsa, már-már kellemetlen pillanatok is a programban – de a színfalak mögött jóval durvább volt a helyzet.

Valaki felrakott az internetre pár részletet a Megálló forgatásairól, a döbbenetes felvételeken egészen vállalhatatlanul viselkedik Sebestyén Balázs, aki nemcsak gusztustalanul káromkodik, de sokakat még meg is aláz – többek között egy középiskolás lányt is nagyon kényelmetlen helyzetbe hozott, mikor megjegyzéseket tett a kinézetével, testsúlyával kapcsolatban.

A kínos és felháborító videó pillanatok alatt eljutott az emberekhez, akik alig akartak hinni a szemüknek, hiszen sosem gondolták volna, hogy Sebestyén Balázs képes így viselkedni, ilyen rosszindulatú, gonosz megjegyzéseket tenni. Hozzá kell tenni, hogy sok-sok évvel ezelőtti felvételekről van szó, amikor a híresség még nagyon fiatal és meggondolatlan volt – de ez sem mentség a rettenetes megnyilvánulásaira.

Az egyelőre még most is kérdéses, hogy miért rakták ki a világhálóra Sebestyén Balázsról ezeket a felvételeket, hiszen ezek általában belső használatra készülnek és nem lenne szabad kiszivárogniuk, de az évek alatt kiderült, hogy bármi is volt ezzel a cél, a műsorvezető karrierje túlélte a dolgot.

„Az egy óriási ostobaság volt, amit életem végégig cipelek. Ez egy ilyen örök jel, amit az ember visel, ezt jóvátenni nem lehet. Akkor se felelősségtudat nem volt, se instruálás, se egy olyan ember, aki elmondja, hogy milyen hatalom az, ha az ember kamerát kap. Persze szégyellem, szörnyű, hogy ezt megtettem”

mondta évekkel később az esetről Sebestyén Balázs, aki ezek alapján nagyon megbánta már, hogy így viselkedett, és természetesen sokat változott már az utóbbi 20-26 esztendőben, így ma már nem tenne ilyet.

Akit érdekel, az itt megnézheti a botrányos videót, de csak saját felelősségre, ugyanis tele van káromkodással és felháborító megnyilvánulásokkal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás