promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Többmilliós luxusverdával jár Sebestyén Balázs, sokan csak ábrándozhatnak egy ilyen csodakocsiról
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legtöbben csak álmodozhatnak egy olyan autóról, mint amivel Sebestyén Balázs közlekedik.

Sebestyén Balázs már sok-sok éve egy rendkívül ismert embernek számít Magyarországon, hiszen nemcsak a televízióban, hanem a rádióban is sikerült igazán maradandót alkotnia, mondhatni legendás médiaszemélyiség lett belőle. Sokan még a Z+-os időkben ismerték meg őt, de vannak, akik a Való Világ, vagy a rádióműsora miatt szerették meg – ráadásul még most is aktív szinte minden fronton.

Sebestyén Balázs sokak kedvence, rengetegen imádják a humorát és azt a különleges képességét, hogy szinte azonnal tud reagálni dolgokra. Rögtön kapcsol az agya, főleg, ha humoros szituációkról van szó. Nagyon sokat dolgozott azért, hogy idáig eljusson, és ő legyen az RTL egyik legfőbb arca, illetve a hallgatók egyik meghatározó rádiós műsorvezetője – éppen ezért meglepő, hogy viszonylag keveset tudunk róla.

Nagyon ritkán lehet hallani Sebestyén Balázs magánéletéről, hiszen érthető módon nagy becsben tartja azt a híresség, de még így is azért néha megjelenik a közösségi oldalain pár árulkodó fotó, amik segítségével közelebb kerülhetünk hozzá – ilyen volt például az is, mikor megmutatta, hogy milyen volt az első autója.

„Lehet itt menőzni jó autókkal kérem szépen, de amikor 20 évesen 1997-ben megvettem életem első fehér kispolszkiját, nem volt nálam boldogabb ember a világon! Rengetegszer lerobbant, otthagyott, lemerült az akksija, de akkor is imádtam! Muszáj volt megállnom egy képre, amikor észrevettem egy hasonlót!”

– írta Sebestyén Balázs ahhoz a tavalyi poszthoz, amin egy Kispolszki látható egy gyönyörű, világos, valószínűleg elképesztően drága Mercedes mellett, amit valószínűleg jelenleg is használ.

A kommentelők rögtön írták is, hogy van azért bőven különbség a Mercedes és a Kispolszki között, nagyon sokan gratuláltak a műsorvezetőnek, hogy milyen gyönyörű autója van, és hogy még mindig nem felejtette el az első kocsiját.

Itt lehet megnézni Sebestyén Balázs posztját, amiben megmutatja a két járművet – mindkettőnek megvan a maga különlegessége:

Itt pedig meghallgatható egy érdekes beszélgetés Sebestyén Balázs és Hajdú Péter között, érdemes belenézni, mivel sok dolgot elárul magáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás