promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült Tóth Gabiról egy felvétel, rá sem ismerni az énekesnőre, annyira megváltozott, rég elfeledte már mindenki ezt a videót
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi alaposan megváltozott, mióta ez történt.

Tóth Gabit 2004-ben ismerte meg az ország, mint a Megasztár első szériájának győztese, Tóth Vera testvére. Akkor még csak 16 éves volt, de már akkor is kivételes énekhanggal volt megáldva, amivel azonnal lenyűgözte a zsűrit. Gabi aztán be is került a műsorba, és egészen a harmadik helyig menetelt.

Az egyik adásban ráadául egy duettet énekelt nővérével: az Egyiptom hercege című Oscar-díjas animációs film egyik legszebb betétdalát adták elő, amit eredetileg Whitney Houston és Mariah Carey énekelt.


A Megasztárt követő időszak igen sok nehézséget okozott Gabinak, amiről korábban a blogjában számolt be. Állítása szerint ráerőltették a "lázadó vadóc" szerepet, meg akarták neki mondani, hogy mi áll neki jól, és azt ígérték neki, hogy ha akkor felvállalja azt a sílust, akkor később azt is elénekelheti, amit ő szeretne. Ebből aztán végül semmi sem lett, így a sarkára állt, és kezébe vette a saját zenei karrierjét.

A Megasztár óta eltelt 19 év, Tóth Gabi hozzáment Krausz Gáborhoz, született egy kislányuk, Hannaróza, énekelt Ferenc pápa előtt, és idén ő szegi meg az augusztus 20-ai kenyeret a Magyar Ízek Utcájában. Azonban most egy magánéleti botrány robbant ki, miután kiderült, hogy az énekesnő és sztárséf férje hat év után úgy döntött, hogy elválnak útjaik.

Eleinte mindenki csak találgatni tudott, hogy mi állhat a váratlan bejelentés hátterében, hiszen a celebek nem akarták elárulni, de a bulvárlapok rövid időn belül felgöngyölítették a rejtélyt, és kiderült, hogy Tóth Gabi megcsalta párját a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával. Bár Tóth Gabi mindig is egy megosztó híresség volt, most szinte első számú közellenség lett - bár hozzá kell tenni, hogy a saját oldalán rengetegen olyan rajongó biztosította a támogatásáról, akik a történtek ellenére is kitartanak az énekesnő mellett.

Az elmúlt egy hétben az emberek nagyon sok mindenre kerestek rá, ami Tóth Gabival kapcsolatos: így került elő például az az elfeledett felvétel is, ami még a Megasztár 2. évadának válogatója során készült. Ez volt az első, hogy Gabival találkozhattak a nézők, és tényleg mindenkit lenyűgözött az akkor 16 éves diáklány tehetsége.

Kétségtelen, hogy az elmúlt közel 20 évben Gabi igen nagy átváltozáson esett át, szinte rá sem ismerni már ezen a régi videón.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás