promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érthetetlenül sok negatív megjegyzést kap az egzotikus youtuber, pedig mi szívesen feliratkoznánk a keblei közé
Borítókép:  Youtube - @TucsiChannel
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aryee Claudia Dedei, vagyis ahogyan a legtöbben ismerik Tücsi éppen nyaralni van a családjával és szintén ismert barátnőjével.

Nekem Tücsi először a Szerinted? youtube csatorna egyik szereplőjeként jött szembe, ahol egyből megugrotta nálam a szimpátiafaktort. Kifejezetten kedves, derűs, aranyos lányka tűnt, aki bár sokszor férjével szerepelt ebben a produkcióban, mégis teljesen önálló individummként tudott kitűnni a többi résztvevő közül.

A csatorna lényege, hogy vicces feladatokat kell hol egyénileg, hol párban, hol pedig éppen egymás mellett megoldani, így igazán kitűnt a személyisége azzal, hogy mindig tisztességtudóan és szeretettel beszélt a mellé beosztott partnerrel, vagy éppen akár az ellenfelével.

Aki esetleg nem innen ismeri, az sport műsorvezetőnőként láthatta, ami szintén egy testhezálló feladat neki a youtuberség, feleség, családanya, üzletasszony szerep mellett. Nem titkolja a követői elől, hogy rengeteget dolgozik irigyelnivaló külsejéért: többször mutatott edzéstervet, illetve különböző edzéssel kapcsolatos cégekkel is többször dolgozott már együtt influenszerként.

Ha ezek után azt hinnénk, hogy mindenki a csodájára jár a ghánai édesapjú influenszernek, akkor el kell hogy szomorítsuk az optimista olvasóinkat: sajnos sokan és sokféle negatív jelzővel illetik Tücsit és ő is értetlenül áll az eset előtt. Volt amikor a gyermeknevelési módszereit ekézték, néha egyszerűen csak a szakmájába, vagy a külsejébe állnak bele. Teljesen érthetetlen.

Az azonban biztos, hogy most ezeket mind maga mögött hagyva végre volt lehetősége egy kis kapcsolódásra és az általa közzétett képek alapján igen remekül érezte magát.

Itt nézhetitek meg a csodálatos szépségű youtuberről a kérdéses fotót, garantáltan beindítja a nyaralós hangulatot:

Ha pedig esetleg arra lennétek kíváncsiak, hogy ki az a szerencsés férfi, aki mellett Tücsi letette a voksát, akkor itt egy közös fénykép a párosukról. Sugárzik róluk az összehang és a szeretet, nem olyannak tűnnek, mint a tipikus Instagramos kirakatpárok:

Itt pedig azt nézhetitek meg, hogy hogyan is mulat Tücsi szintén népszerű barátnőjével. Ugyanis nem egyedül a családjával utazott, Nagy Adri énekesnő is velük tartott, akivel a műsorvezetőnő régóta nagyon jó barátságot ápol és az sem elhanyagolható, hogy gyermekeik is egykorúak és igen jól kijönnek egymással. Természetesen ezen a videón is minden hölgy nagyon csinos, azonban ez inkább a humorra, mint a csábításra van kihegyezve:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás