promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Országunk legmegosztóbb szépségkirálynője olyan bikinis fotót töltött fel, hogy újra díjat adnánk neki
Borítókép:  www.youtube.com/@PSzaboIstvan
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az első Miss Universe Hungary 1992-ben került megrendezésre, azóta is évente megválasztják Magyarország legszebb nőjét.

Most a 2008-as széria nyerteséről hoztunk nektek friss fotókat, aki nem más volt, mint Dammak Jázmin. A szőke szépségnek göndör haja a védjegye és mindenkit megnyugtatunk, ez a mai napig nem változott

Miután nyertesnek választották sokáig megosztó szereplője volt a magyar szépségvilágnak: sokan üdvözölték, hogy végre egy természetes kinézetű hölgyet választott a legszebbnek a zsűri, sokan pedig épp emiatt háborogtak, hiszen "olyan mint a szomszédlány".

A nagy többség azonban abban egyetértett, hogy a hölgy külseje megkérdőjelezhetetlen.

De mi a helyzet a most 39 éves szépségkirálynővel?

2009-ben ismerkedett meg a férjével, Hosnyánszky Norbert vízilabdázóval, akivel azóta is egy párt alkotnak és két gyermekük született. Jázmin szívesen tölt fel meghitt hangulatú képeket az Instagramjára, látszik, hogy fürdik az édesanya szerepében. Családi képeik idilliek, gyermekeik pedig kifejezetten vidám teremtéseknek tűnnek.

Ritkán oszt meg magáról pikánsabb fotót, most azonban egy fürdőruhás fényképpel örvendeztette meg a rajongóit:

Nem tudjuk, hogy mivel tartja formában magát, azonban az egyértelmű, hogy hiába lesz jövőre negyven éves, bomba formában tartja magát.

Szerencsére göndör fürtjeit sem cserélte le, még mindig felismerhető a hatalmas lokijairól:

A képfelirat alapján fotózni kezdett, a képaláírásban megtaláljátok a linket, ha esetleg művésznőként is követnétek a munkásságát. A képeinél lévő kommentek alapján még most is sokan szeretik és közszereplőhöz szokatlan módon szinte csak pozitív üzeneteket hagynak neki és rengeteg dicséretet kap.

Nem csoda, hiszen sugárzik belőle a nőiesség és a nyugalom, amely hangulatot egyébként a fotóira is sikerült átvinnie. A fő profilja (ahogyan az oldalból lejön) a portrékészítés, többek között Kovács Dóráról is készített fotót, aki az Éjjel Nappal Budapest népszerű szereplője volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás