promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szemét sem tudja becsukni a szépségkirálynő, annyira eltorzult az arca plasztikai műtéttől
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még nem sejtette, hogy micsoda rémálommá válik az élete, amikor kozmetikai kezelésre jelentkezett az orosz szépségkirálynő. Most képtelen lecsukni a szemét és mosolyogni, ezért bepereli a plasztikai sebészetet, ahol „szép, egészséges arcát” rémálommá változtatták.

A 43 éves Julia Tarasevics, a Mrs. Russia International verseny második helyezettje két évvel ezelőtt úgy döntött, hogy plasztikai műtétnek veti alá magát egy klinikán, ami 4000 dollárnak (1 309 880 forintnak) megfelelő összegbe került. De műtétnek nem várt következményei lettek.

„Szép, egészséges arccal jöttem hozzájuk. Csak az öregedés okozta részleteket szerettem volna korrigálni”

– mondta az eljárásokról a kétgyermekes anyuka.

"De sajnos elvesztettem az egészségemet"

– tette hozzá.

Tarasevics elmondta, hogy eltorzult az arcplasztika, a szemhéjplasztika – a felesleges bőr eltávolítása – és az arc zsírtartalmának csökkentése során. Sőt a műtét után sürgősen ismét kés alá kellett feküdnie egy másik orvosnál, hogy megmentsék a szemét a nekrózistól.

A nő feljelentést tett az eredeti műtétjében részt vevő két sebész ellen. Akik tagadták a felelősségüket, azt állítva, hogy az egykori szépségkirálynőnek szklerodermája van, egy ritka genetikai betegség, ami a bőr keményedését okozza. Azonban nincs bizonyíték arra, hogy Tarasevics autoimmun betegségben szenvedne.

"Hegek keletkeztek az arcomon, amikor kiszakították az összes szövetemet. Nem csukódik le a szemem, és nem tudok mosolyogni. Nem tudom felemelni a felső ajkamat. Az arcom egy része egyáltalán nem működik”

– panaszolta a tüneteit a pórul járt nő, aki korábban már komplikációk nélkül vett részt plasztikai műtéten, amikor az orrát csináltatta meg.

Az utókezelése 27 000 dollárba került, ami nagyjából 8 835 000 forintnak felel meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás