promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Linda Evangelista botrányosan néz ki a félresikerült plasztikai műtétje után - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kifakadt magából Linda Evangelista, ma már szinte elviselhetetlennek tartja külsejét.

Linda Evangelista a People magazinnak adott interjújában beszélt a katasztrófaként megélt plasztikai beavatkozásokról, amik mára teljesen eltorzították alakját. Az egykoron tündöklő szupermodellt ma már ragyogó fényének halovány hasonmásának sem nevezhetjük. Mi történt vele és hogyan érinti ez a változás a világhírű modellt? Először szólalt fel és bújt elő nyilvánosan hosszú idő után, rejtőzködése óta. 

Már közel 5 éve, hogy nem állt kamerák elé Linda Evangelista, annyira szégyellte külsejét, amit elmondása szerint a szépészeti beavatkozások tettek tönkre.

A most 56 éves szupermodell az elmúlt időszakban sok lelki és fizikai fájdalmon ment keresztül. A gond akkor kezdődött, amikor 7 évvel ezelőtt egy CoolSculpting nevezetű eljárásba vágott bele, ami egy speciális alternatív zsírfagyasztó módszer. A folyamat azonban a visszájára sült el: Linda testében egy paradox zsír-hiperplázia keletkezett, amelynek következtében zsírt nem vesztett, sőt, a zsírszövetei tágulni kezdtek és megvastagodtak. 

A súlyos probléma úgy tűnik nem visszafordítható, sem a zsírleszívás, sem a fogyókúra, de még a testmozgás sem használ. 

Később Evangelista pert indított a Zetiq Aesthetics Inc. nevezetű vállalat ellen, ahol kezelték, és egy hatalmas összegű, 50 millió dolláros kártérítést követel. Állítása szerint azóta sem képes elvállalni egy modellmunkát sem. 

„Nem nézek tükörbe... nem úgy nézek ki, mint amilyennek látom magam”

mondta Linda Evangelista, akinek elképesztő törésvonalat jelent életében ez a mélyzuhanás a korábbi karrierjéhez képest. 

Számunkra talán nem tűnik komolynak külsejének átalakulása, de egy olyan szupermodellnek, aki közel 30 éven keresztül a divat világában dolgozott és közel 700 címlapon szerepelt, ez egy valóságos veszteség. Olyan neves személyekkel dolgozott korábban együtt, mint Karl Lagerferld divattervező, vagy Anna Wintour, akik közül utóbbi a következőt nyilatkozta Lindáról:

„Egyetlen modell sem volt szuperebb Lindánál.”

A hosszas önmagával is vívott küzdelmei után most azonban először vette a bátorságot és újra kamerák elé állt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás