promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy fitneszmodell nyilvánosan elégítette ki magát egy szaunában – azóta az orgazmusától hangos a konditerem
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azt hiszem, ezt joggal nevezhetjük élményszaunázásnak.

Egy haverom, Andris szeret gyúrni járni, így sűrűn látogat egy otthonához közeli konditermet, amelynek infraszaunájában esett meg az egyik leghasfalszagattóbb, legdöbbenetesebb történet, amit valaha hallottam.

Két éve, egy szép májusi napon a programozóként dolgozó, nagyon intelligens és egészségtudatos, 30-as srác lement edzeni, ahol figyelmes lett egy káprázatosan szép nőre. Olyan 27 körüli lehetett, igazi latin gitár alakkal, tudjátok, akinek brutál a feneke, szép a combja, széles a csípője, négyhercesek a mellei - ez a baráti társaságunkban azt jelenti, hogy természetes, és egy lépésnél négyet rezzen - és még az arca is helyes. Andris megkérdezte a pultos haverját, ki a lány, ő pedig elmondta, egy fitneszmodell, aki mostanság elég sűrűn jár ide, mert valami versenyre készül.

Andris visszatért az edzéshez, majd mikor befejezte, szokásához híven bevetette magát az infraszaunába, ahol egy 50-es férfi is csatlakozott hozzá. Öt perce párolódtak benn, mikor mindkettejüknek új értelmet nyert az élete: a teremben megcsodált szépség belibbent melléjük egy szexi kék bikiniben és rögtön alakított egyet az ülésrenden, megkérte ugyanis az ötfős szauna (egy hosszú pad ,amin öten férnek el sprban, mint a verebek) két szélén tanyázó úriembert, hogy bemehetne-e az egyik sarokba, mert ott erősebb az infra.

Zokszó nélkül eleget tettek a kérésének, Andris a jobbszélen ült, mellette egy hely kihagyással Károly, és újabb egy hellyel arrébb, a balon az égi tünemény, nevezzük Petrának.

Jó öt perc elteltével azonban Petra csavart egyet az amúgy 65 fokos szauna hőfokán: Károly arra lett figyelmes, hogy a lány - aki törölközőt csavart a derkára - talpát a padra téve felhúzta a jobb lábát. Ennek még nem tulajdonított különösebb jelentőséget, de aztán a szemben lévő üvegajtón tükröződve kiszúrta, élete mozija van kibontakozóban.

Az egyébként csukott szemmel relaxáló Petra a bal kezét a törölköző alá csúsztatta, mire Károly férfiúi bajtársiasságból megbökte Andrist, hogy figyeljen, mert brutál műsor van kibontakozóban a bal szélen. Andris odapillantott, majd zavartan gyorsan a másik irányba és ráharapott a szájára, nehogy hang jöjjön ki rajta - nem vette volna a lelkére, ha megzavarja az előadást.

És ezen a ponton pontosan idézném a spanomat:

"Gyerekek, úgy kezdte el magát cirógatni, mintha csak egy pihe-puha bernáthegyi kölyköt simogatna."

A csaj igyekezett minden lélegzetvételét tompítani és arcát rezzenéstelennek mutatni, de jól látszott, küzd a dologgal, ahogy a két pasi is. Andris és Károly kaján vigyorral és csillogó szemmel, feszült figyelemmel ült egymás mellett, szájukra ráharaptak, és az izgatottságot, na meg a röhögést visszatartva olyan fejet vágtak, mint akiknek éppen stroke-juk van.

Mint mondta, egyszerűen nem mertek megmozdulni. Na nem azért, mert tudták volna, mi Petra terve - van-e neki egyáltalán -, és szerették volna párás szemmel megtapsolni, ahogy a függöny bezárul. Inkább az volt a háttérben, hogy baromi zavarban voltak, na meg persze kíváncsiak, hova fut ki a dolog, hiszen ilyet tényleg nem minden nap lát az ember.

Az ugyan diszkréten benyelt, de egyre fokozódó légvételből a két potyázó arra következtetett, a nő végigviszi a dolgot, s bár pazar élmény volt, azon imádkoztak, Petra mielőbb kielégüljön, mert Károly és András már 20 perce aszalódott az infraszaunában.

"Hát őszintén, ennyit én az életemben nem töltöttem bent egyhuzamban. De a saját állapotom mellett a padtársamé is aggasztott, nem tudtam ugyanis, hogy egy 50-es pasi mit és mennyit bír ilyen többszörösen zaklatott körülmények között" 

- mesélte röhögve Andris.

Na, de Petra aztán megkönyörült rajtuk és hiába próbálta arcát a haja mögé rejteni, az üvegajtón is, meg oldalra pillantva is egyértelműen látszott, finom kis eletromos kisülésekként átcikázott rajta az élmény. Ezen a ponton Károly nem bírta tovább, jobb kezével akaratlanul is rámarkolt Andris térdére, aki ijedtében majdnem a plafonig ugrott, a férfi pedig mellette néma csendben, ám annál határozottabb gesztikulálással eleresztett az éterbe egy "Azt a kurva..., ilyen nincsen!" felkiáltást.

Petra körülbelül 3 perc múlva tért magához, majd két, cölöpverő merevedéssel küzdő férfit hátrahagyva távozott a merénylet helyszínéről. 

"Károllyal legalább ráhúztunk még egy öt percet, mert nem bírtunk, nem mertünk felállni. Így összesen 28 percet töltöttünk bent, majd úgy támolyogtunk ki, mint akiket agyonvertek."

És itt még mindig nem volt vége a történetnek. Kiderült, hogy a férfi kereset kiegészítésként hotelek, konditermek szolgáltatásairól ír véleménycikkeket, beszámolókat és általában mindenhol egyszer csekkol be, majd megy a következő helyre.

Mikor végeztek a szaunában majd az öltözőben, a pulthoz csattogtak, ahol Andris haverja megkérdezte Károlyt - akiről tudta, első alkalommal látogatta meg a termet -, milyen volt az ott eltöltött idő.

"Olyan volt, fiam, hogy ezt otthon kár is elmesélnem, úgysem hinnék el"

- mondta viccesen.a férfi, aki mellett balra Petra is befutott és jól hallhatóan meghosszabbította a bérletét a másik pultosnál, mondván még fél év a versenyig, addig van még hova fejlődnie.

Ezt követően, mikor megkérdezték Károlyt, szeretne-e máskor is jönni, esetleg készíthetnek-e neki egy kedvezményes heti bérletet, a pali csak ennyit mondott:

Ez egy éves bérlet lesz, fiam.

A mögötte álló András persze óriási röhögésben tört ki, így nem úszhatták meg, hogy ne meséljék el, milyen éményben volt részük.

A történet persze szárnyra kelt, és nemcsak a konditermet, de az egész környéket bejárta, és bár ennek már két éve, András elmondása alapján azóta is hetente legalább egyszer előkerül a téma - nemúgy Petra, akit az eset után még kétszer láttak, azóta viszont szublimált.

 

 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás