promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston orgazmusát az egész világ láthatta, de partnere szerint borzalmas volt az egész
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Anno Jennifer Aniston és Jake Gyllenhaal ágyba bújt egymással egy film kedvéért.

Rachel, Phoebe, Monica, Ross, Joey és Chandler. Ha ezeket a neveket meglátjuk leírva, akkor rögtön tudjuk, hogy a Jóbarátok című szériáról beszélünk. Tíz évadon keresztül csendült fel az „I'll Be There For You” című ikonikus zene, majd 2004-ben elbúcsúzott a sorozat.

A részeket az NBC tévéadó megrendelésére a Warner Bros. készítette, és mai napig szívesen veszik elő a rajongók egy kis nosztalgiázásra. A készítők ugyebár összerakták a Jóbarátok: Újra együtt című különkiadást, ami remek kiegészítés, de azért voltak erőltetett pillanatai.

A Jóbarátok a színészek szinte minden idejét felemésztette, de Jennifer Aniston például már elkezdett bevállalni néhány mozis szerepet, és köztük volt a Jóravaló feleség elnevezésű dráma is. Ebben azért picit el kellett hagynia a komfortzónáját.

Ebben egy harmincas, férjes asszonyt alakít, aki egy áruházban dolgozik, és természetesen elégedetlen az életével. Új fiú érkezik a boltba, a hallgatag és titokzatos Tom Worther, akit Jake Gyllenhaal alakít. Elkezdik jobban megismerni egymást, aztán rájönnek, hogy ebből jóval több lesz barátságnál.

A Jóravaló feleség 18 karikás, vagyis belefért a filmbe egy ütős szexjelenet, amit ide kattintva tudtok megnézni. Igazából nem lenne szabad elérhetőnek lennie a YouTube-on így, de a feltöltője még megúszta a törlést.

A Cosmopolitan szúrta ki, hogy Jake Gyllenhaal a The Howard Stern Show-ban arról mesélt, hogy az egész pajzán jelenet inkább afféle kínzás volt számára. Gyllenhall persze rajongott a 11 évvel idősebb színésznőért, de pont ezért volt iszonyatosan nehéz dolga.

A kulisszatitkokból kiderült, hogy a heves jelenet forgatásakor Jennifer Aniston inkább egy párnát kért kettejük közé. A végeredményen persze ez abszolút nem látszik, így a Jóbarátok sztárjának orgazmusát az egész világ láthatta, még ha csak színlelt is volt. Persze ne felejtsük el, hogy ezt a felnőtt filmekben is színlelik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás