promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Reni megint porszívóként vetette be a száját az egyik villalakó banánján
Borítókép:  RTL - Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ szépfiújának a banánjára csaptak le, de ő narancshoz hasonlította magát, ami ki lett facsarva.

Sokan a szilveszteri bulival voltak elfoglalva, de a Való Világ rajongói azért követték az RTL műsorának a fejleményeit is, mert bizony volt bőven. Ugyebár biztossá vált, hogy VV Ákos és VV Bibi közül valaki 2023 első napját már nem fogja a luxusbörtönben tölteni.

A két játékos kapcsolata jól indult a Való Világban, de aztán a kisebb konfliktusok miatt elmérgesedett. Aki figyelgette az RTL műsorának a csoportjait, azt tudhatta, hogy VV Ákosnak jóval nagyobb esélye volt visszatérni a villába. Végül a fiú be tudta zsebelni a szavazatok 61,1 százalékát, így megnyerte a párbajt.

Innentől zakatolt tovább az RTL műsora, szóval a játékosok nem igazán tudtak nyugodtan készülni a 2023-as évre, mert jött a kiválasztás. Elképesztő, de VV Barna ismét ezüstérmes lett. Egyszer valószínűleg el fog jönni az idő, hogy valamikor magára kell kötnie a zöld kendőt, de ez még nem most van.

A videóból tehát kiderült, hogy VV Piros öt jelet kapott, így neki kell a következő alkalommal párbajoznia valakivel. Egyszer már túllendült egy ilyenen, akkor VV Anitát küldte haza. Meglátjuk milyen taktikát választ, de hát tudjuk jól, hogy utána a nézők kezében lesz a döntés.

A villalakókat amúgy természetesen sokkolta Puskás-Dallos Peti bejelentkezése, mert azt hitték, hogy a párbaj után következhet a szilveszteri buli.

VV Barna gyakorlatilag az össze lánynál bepróbálkozott az RTL luxusbörtönében. Bátran kijelenthetjük továbbra is, hogy ő a Való Világ 11 dzsigolója. Persze amikor nem jön össze neki valami, akkor rögtön visszatér VV Renihez egy kis kielégülésre. VV Sajto jobbnak is látta, ha gyorsan elhagyja a szobát.

A lány megint porszívóként vetette rá magát VV Barna banánjára, aki még káromkodni is elkezdett közben, annyira élvezte a dolgot. Végül hozzátette, hogy ki lett facsarva mint egy narancs.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás