promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szigorú döntést hozott a kormány, előkapta gigamelleit a magyar műsorvezető
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar kormány szigorú döntést hozott, közben megvillantotta csodás melleit a magyar műsorvezető, Lengyel Tamás pedig átvette Szellő István helyét az RTL Híradóban. 2023 első hírösszefoglalója.

Január elseje idén vasárnapra esett, ezért most úgy alakult, hogy a 2023-as év első hírösszefoglalója a 2022-es év utolsó hetének legolvasottabb híreiből áll össze. Alább láthatjátok, hogy melyik volt hat a legolvasottabb cikkünk december 26. és december 31. között.

Szigorú döntést hozott a magyar kormány 2022 utolsó napjaiban, ami minden hazai vásárlót nagyban érint. Ugyanis olyan dolgot vezettek be, ami már január 13-án érvénybe fog lépni.

Pordán Petrát jól ismerhetik a Sláger FM hallgatói, de inkább csak a hangjáról. Nem biztos, hogy sokan látták, hogy is néz ki az angyalhangú műsorvezető, de most olyan képet rakott ki a közösségi oldalára, amin nem csak az arcát mutatta meg, hanem azt is, hogy milyen keblekkel áldotta meg az élet.

A Való Világ 11 kamerái ugyebár mindent látnak, szóval a zuhanyzóban, sőt, még a vécében sem tudnak elrejtőzni a játékosok. Most újabb pikáns jeleneteket láthattok a zuhanyzóból, ahol villant VV Reni cicije, míg VV Piros alaposan benyúlt a bugyijába a tusfürdős kezével, hogy patyolattiszta legyen minden odalent.

[[cikk3]]

Az év utolsó napján személyi változások történtek az RTL Híradójában: Szellő István helyét A mi kis falunk Gyurija, Lengyel Tamás, Erős Antónia székét pedig Rainer-Micsinyei Nóra foglalta el.

[[cikk4]]

Ha pedig szóba került A mi kis falunk, a Promotions olvasói közül rengetegen kattintottak arra a cikkre, ami a sorozat magamutogatós színésznőjéről, Ripli Zsuzsiról szól. Az egykori Playmate korábban több fotózáson is meztelenül pózolt, és a sorozatban is többször előfordult, hogy megvillantotta teljesen meztelen melleit.

Heti hírösszefoglalónk 6. legolvasottabb cikke ismét egy Való Világgal kapcsolatos, ami ezúttal VV Barnáról és VV Reniről szól. A lány ugyanis egy közös filmnézés közben nyúlt a fiúhoz, mégpedig úgy, hogy az összes villalakó ott volt velük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás