promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ripli Zsuzsi egy igazi aranybula, meztelen melleiért nem csak A mi kis falunk rajongói mennének ölre
Borítókép:  bumm.sk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ripli Zsuzsi maga mögött hagyta a meztelenkedést, de többször is levetkőzött A mi kis falunkban.​

Ripli Zsuzsi mindössze 23 éves volt, mikor 2004-ben megválasztották az Év Playmate-jének. Azóta felhagyott a meztelenkedéssel, és inkább a színészetre fordítja a hangsúlyt. Most A mi kis falunk dekoratív és bevállalós fitneszedzőjeként ismerhetik a nézők, aki már régóta azon munkálkodik, hogy elcsavarja a pap fejét. Zsuzsi korábban az RTL Toplista című műsorában beszélt arról, hogy végleg maga mögött hagyta már a vetkőzést.

„Valamiért én nem szeretem magamat visszanézni, nyilván megvettem, nekem is otthon volt, el van téve otthon egy-egy példány, mert azért az emberhez hozzátartozik. Ez volt életem első ilyen fotózása, és azért az ember nagyon zavarban van, teljesen más dolog, mint amikor tényleg modellképeket készítesz, katalógusfotózás vagy fehérneműfotózás vagy bármi más, mint amikor ilyen jellegű képek készülnek egy emberről, teljesen más hangulat. (...) A szerepek, amik mostanában körbevesznek, vagy körbevettek, azok azért nyilván használják a testi adottságaimat, kinézetemet, viszont jó lenne néhány olyan szerep is, ami kicsit más oldalamat tudja megmutatni”

Való igaz, A mi kis falunk készítői is nagyon rámentek Ripli Zsuzsi természetesen gyönyörű melleinek mutogatására, a színésznő többször is főműsoridőben villantotta meg meztelen kebleit a nézőknek. Egyszer volt olyan, amikor Zsolt egy kis esti kalandra összeszedte Dorkát, aztán másnap reggel a Törőcsik Franciska által alakított feleség hazaállít azzal, hogy újrakezdje a kapcsolatát Zsolttal. Ekkor lépett ki egy szál bugyiban Ripli Zsuzsi, akinek melleit egyáltalán nem takarta semmi.

Aztán olyanra is volt példa, mikor a színésznő szintén egy szál bugyiban ment bele a pajkaszegi tóba, hogy megmutassa, hogy kell kimenteni egy fuldokló embert a vízből. Egy harmadik jelenetben pedig Dóri a gyóntató fülkében próbálja meg elcsábítani a papot, mellette szabadul meg a ruháitól, aztán rájuk borul az egész.

Bár Zsuzsi elmondása szerint már maga mögött hagyta a vetkőzést és a meztelenkedést, azért az ország legnézettebb fikciós sorozata kedvéért hajlandó volt többször is megmutatni fedetlen melleit. Egykori, Playmate-s korszakában készült képei is a mai napig megtalálhatók az interneten. Ezeken a huszonéves Zsuzsit csodálhatjuk meg meztelen mellekkel: a mindent megmutató fotókat IDE kattintva nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás