promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Lissza mellei miatt VV Márió nagyobbat robbant, mint egy atombomba
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan megjósolták, hogy VV Lissza és VV Márió közelebb fog kerülni egymáshoz, és ez meg is történt.

Ahogy haladunk előre a Való Világ 11-ben, úgy egyre izgalmasabb párbajok fogják követni egymást. Érdekes, hogy a harmadik összecsapás szemben álló felei, vagyis VV Ákos és VV Bibi szövetségesként kezdték a játékot, aztán ez szép lassan elkezdett széthullani.

A kapcsolatukat VV Piros érkezése is megbolygatta, mivel Bibi végig ellenszenvet érzett a múltkori párbajról visszatért lány iránt, míg Ákos adni akart neki egy esélyt. Aztán ugyebár volt olyan is, hogy káromkodva estek egymásnak. Egy biztos, valaki kettejük közül a 2023-as év kezdetét már nem az RTL luxusbörtönében fogja tölteni.

A villalakók közben elég nehezen tudnak kijönni egymással, hiába közeledik a szilveszter. Erre számítani is lehetett, mivel minél több napot töltenek el a játékosok az RTL játékában, annál több feszültség fog előtörni belőlük.

Néhány villalakó között azonban gyakorlatilag forr a levegő. VV Melina és VV Dani a nyugiszobában randevúztak, ahol a srác nem győzött bókolni a választottjának. Később egy ágyban töltötték az estét, de a hancúrozás helyett inkább a Való Világban szerzett hírnevükről fantáziálgattak. VV Melina nagyon reméli, hogy ByeAlex bírja őt, már ha az X-Faktor mentora követi a VV11 eseményeit.

Közben elég régóta alakult valami VV Lissza és VV Márió között. Utóbbi már beszélgetett arról VV Ricóval, hogy könnyítenie kellene magán, de úgy gondolta, hogy egyedül uncsi. Hála égnek VV Lissza ott volt „felmentő seregként”, így VV Márió akkorát tudott robbanni a takaró alatt, mint egy atombomba.

VV Lissza: – Bomba volt?
VV Márió: – Fú, ja, meg is nyugodtam
VV Lissza: – Na, ez kellett az elalváshoz.

VV Márió nem is tagadta, hogy VV Lissza mellei is segítették a nagy elélvezést. Aztán persze a lány parázva körbenézett, hogy hova került VV Márió hímivarsejtjéből. Valószínűleg ők lesznek az a pár, akik ennél jóval tovább fognak menni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás