promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Piros alaposan benyúlt a bugyijába – pikáns felvételek kerültek elő a Való Világ zuhanyzójából
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL kamerái mindent figyelnek, így villant a cici és a popsi a Való Világ 11 fürdőjében.

Bátran mondhatjuk, hogy a Való Világon nincs fék. Az RTL ügyesen válogatta össze a karaktereket a tizenegyedik szériában, így mindig van valami történés, ami miatt újra és újra odakapcsolnak a nézők. A játékosok még messze vannak tőle, de azért mindenkinek ott motoszkál a fejében, hogy a győztes 36 millió forintot vihet majd haza. Azt jelenleg még nehéz megmondani, hogy a nézők ki mellett fogják letenni a voksukat, mivel még minden megváltozhat.

Annyi biztos, hogy VV Ákos megnevezte azt a személyt az RTL luxusbörtönében, akivel ki fog állni párbajozni. Aki szeretne egy kis feszültséget, az ide kattintva tudja megnézni a videót. A villalakó sokáig húzta a dolgot, és Schumacher Vanda rá is szólt, hogy kicsit meg kellene pörgetni a dolgot az élő adás miatt.

 [[cikk1]]

A jelképes dobpergés után kiderült, hogy VV Ákos VV Bibivel csap össze. Tényleg nehéz megmondani, hogy melyiküknek van több esélye visszatérni, de valószínűleg szoros lesz a dolog.

Az RTL-nek közben volt egy különleges meglepetése is. VV Melina, VV Reni, VV Dani és VV Piros nyerték a manóhetet, és nyereményük egy különleges, villán kívüli program volt. Mondanunk sem kell, hogy nagyon élvezték a korcsolyázást még annak ellenére is, hogy óriási feszültség van közöttük. Ugyebár a játékosok még karácsonykor sem hagyhatták el az RTL luxusbörtönét, a családtagok csak üzenetet, és egy ajándékot küldhettek be nekik.

A Való Világ 11 kamerái ugyebár mindent látnak, szóval a zuhanyzóban, sőt, még a vécében sem tudnak elrejtőzni a játékosok. A lányok többsége még mindig csak bikiniben meri bevállalni a zuhanyzást, kivétel ez alól VV Bibi, aki már mindenét megmutatta a kamerának, és ezzel a rajongóknak. Volt olyan, hogy még VV Lisszára is rámozdult.

Most újabb pikáns jeleneteket láthattok a zuhanyzóból, ahol villant VV Reni cicije, míg VV Piros alaposan benyúlt a bugyijába a tusfürdős kezével, hogy patyolattiszta legyen minden odalent. A hölgy rajongók VV Máriót nézhetik meg ruha nélkül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás