promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nőgyógyászom receptre írta fel az orgazmust, az első adagot pedig ő maga adta be nekem
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A párommal nemrég szakítottunk, mivel kiderült, hogy megcsalt és még valami fertőző intim problémát is rámragasztott. Összetört szívvel és elég kellemetlen lenti égő érzéssel kerestem olyan nőgyógyászt, aki gyorsan el tud vállalni, hogy legalább az egyik gondom megoldódjon. 

Viszonylag gyorsan találtam is egy szimpatikus férfit, kicsit idősebb, jó értékelései voltak, illetve nem lakott messze tőlem és volt még arra a hétre szabad időpontja. Tudtam, hogy zsebbenyúlós lesz a dolog, de mindenképpen magánorvost akartam. Jelentkeztem is az online rendszerben, már két nap múlva tudtam menni, délután 4 órára.

Utálok orvoshoz járni, nőgyógyászhoz pedig depláne, így jó nagy adag gyomorideggel érkeztem. A recepciós hölgy kedvesen leültetett, kitöltöttem a papírokat és mire a végére értem már nyílt is az ajtó és a Doktor Úr beinvitált.

Bementem, de rettenetesen zavarban voltam. Jóképű férfi, sokkal fessebb, mint a képeken, ez még inkább rátett a szorongásomra.

[[cikk1]]

A hangja kellemes volt, és a parfümje még a szokásos gyógyszerszagon keresztül is érződött.

,, Üdvözlöm. Vetkőzzön le kérem deréktól lefelé. Bent talál törölközőt, azt terítse magára. Csak szép nyugodtan, ahogy Önnek kényelmes."

Így is tettem, majd felfeküdtem az asztalra. Nagyon szakszerű volt a vizsgálat, szinte minden idegességem elszállt. Kedvesen érdeklődött, hogy mi a bajom és szinte kiszakadt belőlem a sok sérelmem.

,,A párom félrelépett és még meg is fertőzött. De tudja Doktor Úr a legviccesebb az egészben, hogy ő volt az első kapcsolatom és sosem tudott nekem orgazmust okozni. Azt sem tudom, milyen érzés azt egy férfival átélni és mégis ő lépett félre."

Egyszerre lepődtünk meg az orvossal. Nem tudom miért mondtam el ezt neki. Hirtelen visszatért a zavarodottságom, de ő is elpirult.

[[cikk2]]

Felírt egy gyógyszer, majd visszarendelt kontrollra, 1 hét múlva és pedig sietősen távoztam magamat emésztve, hogy mégis mi a fenét műveltem.

A krém használt, az egy hét pedig eltelt, így visszamentem a megbeszélt időpontra. Ismét ugyanaz a jelenet zajlott le, levetkőztem és felfeküdtem az asztalra.

Szétnyitottam a lábaim és elkezdte a vizsgálatot.

,,Ahogy látom minden rendben, már csak egy kis apróság van hátra. Lazuljon el, kérem."

 Éreztem, ahogy az orvosi eszköz finoman belémcsúszik, azonban a fém hideg érintése helyett kellemes meleget éreztem. Kitöltött és kellemesen feszített, önkéntelenül felsóhajtottam. Ezután finoman elkezdte bennem mozgatni, szép lassan, azonban határozott ritmusban. Majd egy másik ponton is megérintett, kívülről. Tudtam, hogy a csiklóm masszírozása nem lehet része a vizsgálatnak, de fantasztikus érzés volt az, ahogy csinálta. Egyre gyorsabban és egyre hevesebben dörzsölte, míg végül nem bírtam tovább és a számat befogva elélveztem. Azelőtt sosem volt részem ebben, pihegve feküdtem az ágyon.

,,Hölgyem, azt hiszem teljesen meggyógyult, aminek nagyon örülök. Nincs szükség további orvosi segítségre."

Kábultan sétáltam ki a rendelőből. Az értékelések nem hazudtak, valóban kivételes szaktekintély és nagyon szívén viseli a páciensei sorsát. Ha bármilyen problémám merül fel, biztosan hozzá jövök majd, de az is lehet, hogy néha beugrom egy rutinellenőrzésre...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás