promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone undorító módon szakított feleségével, ez nagyon férfiatlan húzás volt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin házassága sem mentes a balhéktól, a több mint harmincéves kapcsolatot hűtlenség és több szakítás is megtépázta.

Sylvester Stallone és az egykori modell, Jennifer Flavin házassága már 1988 óta tart, ám nem töretlenül, hiszen volt, hogy szakítottak, volt, a válás réme is fenyegette őket, és megcsalás is volt a kapcsolatban. 

A hollywoodi sztár 42 éves volt, mikor egy étteremben kiszúrta az akkor 19 éves és sugárzóan szép Jennifer Flavint, és a nagy korkolönbség ellenére óriási szerelem lett belőle. Ezért is sokkolta a nőt, mikor hat év után Stallone minden előzmény nélkül szakított vele, méghozzá nem is akárhogyan: egy kézzel írott, postán feladott levélben közölte, hogy itt a vége. Talán többünk nevében is mondhatom, nagy csalódás ez, a legtöbben nem néztünk volna ki ilyen férfiatlan húzást a Rocky-filmek sztárjából.

Flavin 1994-ben a People magazinnak öntötte ki a szívét és bevallotta, az külön nagyon fájt neki, hogy hat szép együtt töltött év után Stallone arra nem vette a fáradságot, hogy személkyesen közölje vele döntését.  

Rengeteget sírtam. Hat év után nem küldhetsz el valakit egy levélben. Nem mintha könyörögni akartam volna neki, hogy maradjunk együtt, csak jó lett volna beszélni.

A hoppon maradt nő aztán egy véletlennek köszönhetően megtudta, mi állt a furcsa szakítás mögött: Flavinhez a modellügynökségén keresztül jutott el a hír, miszerint párjának viszonya volt egy híres manökennel, Janice Dickinsonnal, akinek ráadásul nem sokkal korábban született gyermeke. Stallone pedig úgy tudta, ő a kis jövevény apja.

Amikor ez kiderült, olyan volt, akár egy arcon csapás. A legvadabb álmaimban sem gondoltam, hogy ilyesmi megtörténhet. Mi magunk is azt terveztük, hogy gyermeket vállalunk, már el is kezdtük kiválasztani, milyen nevek jöhetnek szóba

- mesélte Jennifer Flavin.

Végül kiderült, Janice Dickinson gyerekének nem Sylvester Stallone, hanem a nő volt párja, Michael Birnbaum az apja. A hollywoodi sztárnak a történtek ellenére sikerült valahogy kiengesztelnie Flavint, aki nem sokkal később, 1996-ban életet adott első közös gyermeküknek, Sophiának, egy évvel később pedig össze is házasodott a pár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás