promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálciki felvétel került elő Sylvester Stallone-ról, most mindenki a Rocky sztárján nevet
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az internet nem felejt, és ezt most Sylvester Stallone is megtapasztalhatta.

A Rocky-, illetve a Rambo-széria szupersztárja, Sylvester Stallone sokak kedvence Magyarországon is, hiszen az utóbbi évtizedekben rengeteg fantasztikus filmet hozott nekünk, sokan nőttek fel az alkotásain. Ő az egyik utolsó élő akcióhős, aki már akkor egyszemélyes hadseregként mészárolta az ellenfeleit, amikor a legtöbb mai híresség még csak pelenkában ücsörgött anyuci ölében.

A 76 éves színész/író/rendező leginkább a '80-as években volt a csúcson, hiszen akkor szinte bármihez is ért hozzá, az arannyá változott. Valószínűleg a vagyona jelentős részét is ebben az évtizedben zsebelte be Sylvester Stallone, ugyanis rendesen megfizették őt Hollywoodban – de úgy tűnik, hogy volt más bevételi forrása is, bár erre manapság már nem biztos, hogy olyan büszke lenne.

A '80-as években bevett szokás volt az amerikai sztároknál, hogy jó sok pénzért rettenetesen kellemetlen ázsiai reklámokban szerepeltek, miközben abban a hiszemben voltak, hogy azokat sosem fogják látni a világ többi részén, vagyis nem derül ki, hogy „eladták a lelküket”. Nos, azóta már elterjedt az internet, ami köztudottan nem felejt, így most Sly-ról is előkerült pár elképesztően ciki felvétel.

Sylvester Stallone még a többi sztárhoz képest is egészen érdekes dolgot reklámozott Japánban: virslit, illetve sonkát.

És ez még nem minden, ugyanis valóban annyira furcsa szpotokról van szó, hogy most, több évtizeddel később is csak fogjuk a fejünket, hogy ezt mégis hogyan is gondolhatták. Az egyik videóban például a világsztár kiöltözve, virágcsokorral a kezében népszerűsíti a húst, de olyan is akad, hogy golf közben. Hogy ezeknek mi közük volt a termékekhez, az egy nagyon jó kérdés, de valószínűleg az amerikai életstílust akarták közvetíteni – bár mindent visz  az egyik reklámban, mikor Sylvester Stallone keményen gyúr, és közben bevágják az éppen sülő virsliket, hátha megjön az étvágyunk.

Itt lehet megtekinteni Sylvester Stallone japán húsreklámjait, egyik jobb, mint a másik, szóval érdemes őket végignézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás