promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stallone úgy felidegesítette Dolph Lundgrent, hogy majdnem tényleg összeverekedtek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyetlen szóra volt Dolph Lundgren attól, hogy behúzzon Sylvester Stallone-nak.

Magyarországon rengetegen imádják a '80-as, '90-es évek izmos akcióhőseit, akik igazán tökös filmekkel ajándékoztak meg minket az évtizedek alatt. Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren még most is számtalan rajongóval rendelkezik itthon – utóbbiért most sokan aggódnak, ugyanis kiderült róla, hogy titokban már 8 éve küzd a rák ellen.

A jelenleg 65 éves Dolph Lundgren egy őszinte, nagyobb hangvételű interjúban fedte fel a betegségét, azóta pedig rengeteg támogató, pozitív üzenetet kapott az emberektől. A színész sok dologról beszélt, így egyebek között azt is elárulta, hogy a 2010-ben bemutatott The Expendables - A feláldozhatók forgatásán úgy megalázta őt a rendező, Sylvester Stallone, hogy abból majdnem tényleg bunyó lett.

Sylvester Stallone folyamatosan beszólogatott Dolph Lundgrennek az egyik jelenet felvételénél, olyanokat mondott neki, hogy „még a nagyanyám is jobban csinálná”, ez pedig nagyon frusztrálta az izomkolosszust, hiszen azon a napon éppen újságírók is voltak a helyszínen, szóval extrán kellemetlen volt.

Az ebédszünetben Dolph Lundgren olyan ideges volt, hogy a könnyeivel küszködött, felhívta az akkori feleségét, és elmondta neki, hogy ha Sylvester Stallone még egy rossz szót szól, akkor szétveri őt és ott hagyja a filmet.

A forgatásra visszatérve látni lehetett Dolph Lundgrenen, hogy pillanatok alatt felrobbanhat. Sylvester Stallone odament hozzá, elnézést kért tőle, majd mondta, hogy folytassák a munkát. Nem sokon múlt, hogy komoly balhé legyen, de úgy tűnik, hogy Sly is érzékelte, hogy túlment egy határon, nem kellett volna ilyen keménynek lennie a színésztársával.

Dolph Lundgren szerint volt még pár hasonló eset, de mindig meg tudták oldani őket, mivel valóban jó barátságot ápolnak Sylvester Stallone-nal – akit érdekel, hogy milyen lett volna az összecsapásuk, az most megnézheti a Rocky 4 ikonikus jelenetét, ráadásul magyarul:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás