promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone kitálalt, olyat mondott Arnold Schwarzeneggerről, hogy nem hiszünk a fülünknek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone mindenkit meglepett, ezt sose gondoltuk volna.

Két olyan akcióhős van, akik igazán meghatározták a '80-as, illetve '90-es éveket. Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger uralták ezt a két évtizedet, sokan az ő alkotásaikon nőttek fel. A Rambo-, Rocky-, illetve a Terminátor-széria is mind olyanok, amik valószínűleg örökké fognak élni az emberekben nekik köszönhetően. Furcsa belegondolni, hogy ezek a filmek talán sosem készültek volna el, ha a két világsztár nem utálja ennyire egymást annak idején.

Régebben komoly versengés volt Sly és Arnie között, hiszen mindkét kigyúrt akcióhős azon volt, hogy a filmjeivel lenyomja a másikat a mozipénztáraknál. Egyre keményebb, durvább munkákat vállaltak, egyre több embert öltek meg a nagyvásznon, hogy túltegyenek egymáson, és amíg ez számukra mondhatni vérre menő harc volt, addig a közönség csak élvezte ennek az eredményét – vagyis a jobbnál jobb akciófilmeket.

Amíg Sylvester Stallone a dráma és az akció között egyensúlyozott, addig Arnold Schwarzenegger inkább komédiákkal próbálta enyhíteni az akciófilmjeit, és mindketten maradandót alkottak az évtizedek alatt. Végül rájöttek, hogy felesleges versengeni, ahogy elkezdtek megöregedni, kialakult közöttük egy jó barátság, ami azóta is tart.

Mondhatjuk, hogy hollywoodi ellenségekből igazi barátok lettek.

Folyton vita tárgya, hogy Sylvester Stallone vagy Arnold Schwarzenegger a jobb. Rengeteg szempontból megvizsgálták már ezt a témát, és szinte lehetetlenség eldönteni, mivel mindketten fantasztikusak. Most viszont maga Sly volt az, aki megválaszolta a nagy kérdést, ugyanis bevallotta, hogy szerinte Arnie a nagyobb, felsőbbrendűbb akcióhős – ezzel pedig mindenkit meglepett.

Stallone szerint Schwarzeneggernél megvolt a kinézet és az erő, nehéz volt versenyezni vele, de kigyúrta magát, hogy tudja tartani a lépést. Arnold pedig azt mondta, hogy mindig, amikor kijött egy Sly film, folyton azon agyalt, hogyan lehetne túltenni rajta, vagyis mindketten hatással voltak egymás karrierjére úgy, hogy a közönség jött ki győztesen a legendás rivalizálásukból.

Itt lehet megtekinteni velük egy legendás jelenetet a The Expendables - A feláldozhatók című filmből:

Akit pedig érdekel, hogy Arnie hogyan szívatta meg annak idején Sly-t, annak az alábbi cikkünket ajánljuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás