promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone kegyetlen bosszút állt a válni akaró feleségén
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan gondolják úgy, hogy Sylvester Stallone bosszúból csinálta ezt a feleségével.

Mindenkit sokkolt a hír tavaly, amikor Sylvester Stallone és Jennifer Flavin 25 év házasság után bejelentették, hogy válni akarnak. Mindenki ugyebár úgy tekintetett rájuk, mint egy megrendíthetetlen párra, aki életük végéig szeretni fogják egymást.

Sylvester Stallone felesége anno nem is gondolkodott sokáig, beadta a válókeresetet. A páros válásának okaként „kibékíthetetlen ellentéteket” nevezett meg. Ugyebár minden kapcsolatban van hullámvölgy, de ez nálunk 25 év után ért a csúcsra. Más források szerint Stallone és Flavin nagyon különböző emberek voltak korban és temperamentumban is.

A Rocky-filmek sztárja anno engedett mindenben, mivel békésen szeretett volna túljutni az egész mizérián.

Miután a válási papírok már útnak indultak, úgy tűnt nincsen visszaút, de pár mégis valamilyen csoda folytán kibékült egymással. Stallone elmondta egy interjúban, hogy újraértékelte az életét és rájött, hogy mi a legfontosabb számára, és ez nem más, mint a család. Ugyebár Stallone és Flavin három gyönyörű kislányt nevelnek együtt.

Az persze hétpecsétes titok, hogy milyen nézeteltéréseket sikerült tisztázniuk, de most boldogabbak, mint valaha. Sylvester Stallone és Jennifer Flavin azóta fel tudták ébreszteni a romantikát is a kapcsolatukban.

A világhírű színész anno kegyetlen bosszút állt a feleségén. Korábban Stallone jobb vállát egy arcképes tetoválás díszítette, amin a felesége volt látható. Azonban egy idő után az eltűnt, és a Butkus nevű kutyus portréja került a helyére, aki Rocky Balboa oldalán tűnt fel a Rocky első, valamint második részében is. Ő a való életben is a színész kutyája volt. Ide kattintva meg is nézhetitek egy képen, miképp változott át Stallone tetkója.

Mivel ez pont a páros összeveszésekor történt, így mindenki arra gondolt, hogy Sly bosszúból csinálta ezt az egészet. Később azt mondták, hogy a Rocky-filmek sztárja csak fel akarta frissíteni egy kicsit a tetoválást, ami annyira rosszul sikerült, és javíthatatlan lett, hogy le kellett cserélni Flavin képét a kutyáéra.

Nos, mindenki döntse el magában, hogy ez valóban így történt, vagy Stallone tényleg hirtelen felindulásból, és bosszúvágyból varratta át az egészet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás