promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Caramel álomszerű luxusba költöztette családját, otthona minden szöglete lakberendezési magazinba illik
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszas tervezés után az énekes és családja végre birtokba vehette új álomotthonát.

Az énekes felesége, Szilágyi Szilvia osztotta meg a követőivel az örömhírt, ami szerint végre valahára, hosszas tervezés és egy nívós design stúdióval való együttműködés eredményeképp a szerelemprojektjük a végére ért.

A pár két gyermekükkel együtt Budapestet hagyták el az új ház miatt, ez Szilviát elsőre aggodalommal és izgalommal töltötte el. Elmondása szerint mindig is szeretett a belvárosban lakni, azonban egy véletlen folyamán egy olyan házra bukkantak, ami nem várt érzéseket keltett benne és Caramelben is. Mint mondta, az első házuknál is megvolt a hűha faktor és azonnal érezték, hogy otthonra találtak és meg kell venniük, ez ismétlődött meg most is.

Persze nem messzire költöznek, a fiatal édesanya úgy fogalmazott, hogy agglomerációban fognak lakni, azonban Budapesttől nem szakadnak el. Instagramján többször tette közzé a ház éppen aktuális állapotát, látható volt a kilátás, illetve a házuk külseje is. Most azonban örvendetes hírt tudtak megosztani a rajongóikkal:

Bemutatták a kész látványterveket és le sem tagadhatnák, hogy profi segítséget vettek igénybe. A ház minden szeglete mestermű és már képeken keresztül is süt róla, hogy ez egy igazi otthon. Meleg, világos színeket használtak, illetve sokféle anyagot és textúrát, ezek mégis egy olyan csodás egységet alkotnak együtt, hogy nem is tudnánk egy részt kiemelni.

Szilvia hálásan köszönte meg a lakberendezési team-mel közös munkát, amelynek minden perce öröm volt. Sorait pedig egy kedves szerelmi vallomással zárta: Itt fogunk megöregedni. Biztosak vagyunk benne, hogy a gyermekeik is remekül fogják érezni magukat és a kis család hamarosan belakhatja és a jelenlétével valóban otthonná teheti ezt a csodapalotát.

A ház a kommentelők tetszését is elnyerte, sokan dicsérik a kiváló ízlést, sokan pedig egyszerűen gratulálnak arról biztosítva a családanyát, hogy nagyon megérdemlik az új és még az előzőnél is boldogabb életteret.

Itt nézhetitek meg a lakásról a képeket:

Mi is sok boldogságot kívánunk neki kaz új otthonukhoz!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás