promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bravúros autótörés egy tanulóvezetőtől a vizsgája napján, sosem lesz jogsija, a gyep és egy táblaoszlop bánta a mutatványt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A jogosítvány megszerzése sok ember számára kardinális kérdés, azonban van, akinek a papír helyett egy igazán maradandó élmény jut.

A lenti videóról sok mindent lehetne mondani, az biztos, hogy egy tanulóvezető követte el. Nekem egyelőre nincs jogosítványom, viszont az ismerőseim körében rengeteg vicces történet kering ennek megszerzéséről.  Valamint a nehezítő körülményekről, amik azóta sem jöttek velük szembe az életben soha, de ott és akkor meg kellett vele birkózniuk.

Valószínűleg így meséli a történetet az az argentn autós is, aki ennek a videónak az alapján a vigsgáig eljutott, a jogosítványig valószínűleg sosem.

Mint a legtöbb autóbalesetről készült felvételnél (bár ezt talán túlzás annak nevezni), itt is nehéz megállapítani, hogy pontosan mi történt, annak ellenére, hogy több szögből is veszi a kamera az eseményeket. A videón a tanuló valószínűleg egy tanpályán vezetett és itt történt az a végzetes manőver, amin szerintem még a sokat látott autóvezető oktatók is megdöbbentek.

A szerencsétlenül járt sofőrjelöltön egy (nekem mint laikusnak) egyszerűnek tűnő kanyar fogott ki, aminél valamiért mintha teljesen elveszítette volna az irányítást a jármű felett. Bár az autó nem hajtott nagy sebességgel és ahogy kinézett, relatíve higgadtan vezette a kocsit, valami mégis félrement: a padkára felhajtva keresztülvágott a füvön. Itt még lehetősége lett volna megállni, azonban lehetséges, hogy a vizsga okozta stressz miatt hirtelen nem fogott az agya meg a fék, szóval keresztülhajtva a pázsiton teljesen telibe levett egy villanyoszlopot.

De ez talán enyhe kifejezés is ide: nem levette, hanem telibe nekiment és felborult.

Feltételezhetően a riadalom nagyobb volt, mint a személyi kár, de több kérdés is felmerül. Hol volt az oktató? Miért nem fékezett? Próbálkozhat-e újabb vizsgával a delikvens?

A videót itt megnézhetitek. Együttérzést szeretnénk kérni:


Nektek van vicces élményetek a jogosítvány megszerzéséről? Ha igen és szívesen meg is osztanátok ezt, akkor dobjátok el nekünk üzenetben, had derüljenek rajta mások is! : )

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás