promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerencsétlen angyalföldi sofőrön röhög a fél internet, két autót zúzott le egy mozdulattal és még így sem lett előrébb
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mióta egyre több autóba tesznek fedélzeti kamerát megsokszorozódott a közúti felvételek száma az interneten. A mostanit azonban valószínűleg egy ablakából hitetlenkedve kihajoló lakó készítette. Garantálom, hogy ilyet még nem láttatok.

Azt biztosra kijelenthetjük, hogy minden jogosítvánnyal rendelkező vezető került már életében olyan szorult helyzetbe, amikor szerette volna, ha megnyílik alatta a föld és autóstól elnyeli őt. Klasszikus ilyen esetek szoktak a belvárosi két autó közötti beparkolások, amikor ha két kísérletből nem sikerül az autót a helyére tenni, akkor kilóméteres sor torlódhat fel mögöttünk, megy ezerrel a duda szó és zavarunkban már se előre, se hátra nem tudunk menni.

Valami ilyesmi játszódhatott le a lenti vezető fejében is, amikor felmérte, hogy ebből a helyzetből már nincs kiút: amikor előre gurult, akkor az első autót törte meg, amikor hátra, akkor pedig a hátsót és ezt meg is ismételte egyszer, de valószínűleg nem akarta a két autót totálkárra zúzni, szóval tényleg nem tudom, hogyan végződhetett végül az akció. A helyszín Angyalföld, a 13. kerületben, aki járt már arra, az tudja, hogy nem épp egy nyüzsgő, pörgős belvárosi részről van szó, nem is nagyon zavarta meg másik autós a műveletet.

Ahogyan az is kérdéses, hogy megvárta-e a két autó tulajdonosát és ők mit reagáltak, amikor meglátták, hogy az ő amúgy szabályosan parkoló autójukon milyen külsérelmi nyomok keletkeztek.

Egyszóval igazán gondolatébresztő videóról van szó, ami rengeteg kérdést vet fel a megtekintőjében.

Itt az ominózus videó, nem tudom, hogy végül hogyan szabadult ebből a slamasztikából, de nagyon remélem, hogy valaki segített neki, bár valószínűleg ott nem maradt:

Ti mit gondoltok? Mi lehetett a terv? Hogyan került egyáltalán keresztbe az úton? Többszöri újranézés után sem tudtam rájönni arra, hogy tulajdonképpen mi sikerült félre.

Van hasonló videótok, esetleg láttatok valami hasonlóan abszurd szituációt jövet-menet? Írjátok meg nekünk nyugodtan az info@promotions.hu címre, miden olvasói beszámolónak örülünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás