promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy országot rázott meg a TV2 kedvelt műsorvezetőjének bejelentése, elképesztően bevállalós vallomást tett
Borítókép:  youtube.com/@BlikkTV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon megrázó vallomást tett a műsorvezető, szinte lehetetlen visszatartani a könnyeket.

Egy év után vallott a műsorvezető a történtekről, meglepő higgadtsággal sikerült megosztani a történteket. Marsi Anikó párjával, Gyarmati Gáborral szörnyű tragédiát élt át. Két éve találtak egymásra és egy egész ország örült a műsorvezető boldogságának. A Palik Lászlóval való válásán pont ugyanennyi ember lepődött meg, házasságuk példaértékűnek tűnt.

Ez is mutatja a magyar média álságos arcát: ha egy népszerű és ismert pár nem beszél a kapcsolatáról, akkor egyből találgatni kezdenek, hogy mégis mi történhet a háttérben.

Anikó és párja, akik már össze is házasodtak azonban hatalmas összhangban élik a mindennapjaikat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Anikó 47 évesen is képes lett volna gyermeket vállalni a párjával. Mindkét félnek már van két gyermeke az előző kapcsolatukból, így nem ismeretlen számukra a gyermeknevelés.

Ezek után azonban a tervezgetés valósággá vált: Anikó 46 évesen, a kapcsolatuk kezdete után egy évvel teherbe esett, akkkor amikor már azt hitte, hogy ez nem lehetséges és nem is számított rá. A boldogság azonban rövid életű volt: Anikó sajnos elveszítette a babát.

Hihetetlen higgadtsággal kezelte a felfoghatatlant, párja azonban határozottan megzuhant, teljesen érthető módon.

Annyira nem számoltunk ezzel az eshetőséggel, hogy nem győztem csodálkozni, amikor pozitív lett a tesztem. A nőgyógyászom korábban egyszer azt mondta nekem: »Anikó, ha azt látja, hallja, olvassa valahol, hogy ennyi idősen spontán teherbe esnek nők, és problémamentesen ki is hordják a kilenc hónapot, azt ne nagyon higgye el! Persze nem lehetetlen, de erre nem árt felkészíteni egy középkorú nő szervezetét.

Sajnos nem volt hosszú életű a kisbabánk, mert úgy kilenchetes terhes lehettem, amikor ugyanolyan spontán módon, mint ahogy megérkezett, sajnos távozott is tőlünk ez a kis embrió.

Gábort érzékenyebben érintette, hogy elvesztettük a babát, ő azt hiszem, beleélte magát, hogy lehet közös gyerekünk. Én azt tartottam csodának, hogy ilyen egyáltalán előfordulhat, hogy az ember 47 évesen spontán teherbe esik. A Jóisten azonban úgy döntött, hogy túl öregek vagyunk ehhez. Gábor oda volt, én leginkább csak nem hittem el.

 Párja is vallott a történtekről:

Amikor kiderült, hogy babát várunk, az első gondolatom az volt, hogy az én szívemben van még hely. Négy csodálatos gyerekünk van, Anikónak kettő, nekem kettő. A kislányom és a fiam érkezését is életem legboldogabb napjaiként tartom számon. De boldog lettem volna, ha harmadjára is megtörténik ez velem, velünk, elfért volna egy közös gyermek a szívemben, főleg Anikóval, aki életem szerelme

Anikó ezután még hozzátette:

El kellett fogadnunk, hogy ez előfordulhat, így el kellett döntenünk, melyik utat választjuk: azt, hogy biztosan nem akarunk gyereket és akkor arra kell felkészülni vagy azt, hogy szeretnénk, és akkor arra. Megbeszéltük Gáborral, hogy nézzük meg, melyik kerül kevesebb hormonbefektetésbe, így elmentem különböző vérvizsgálatokra, ahol kiderült, jók az erre vonatkozó eredményeim, azaz bármelyik pillanatban megfoganhat egy újabb baba. Mi mégis úgy döntöttük, sem ellene, sem érte nem teszünk extra erőfeszítéseket, nem akarunk hormonokat, a Jóistenre bízzuk az ügyet és élünk boldogan a sok gyerekünkkel.

Bármennyire rövid ideig is tartotta terhesség, egy gyermek elvesztése hatalmas fájdalom. Anikó úgy tűnik, hogy túllépett a történteken, azonban reméljük, hogy valóban rendbejött lelkileg a műsorvezető.

Forrás: 24.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás