promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen kit szerződtetett le a TV2, ő lesz a népszerű adás új műsorvezetője
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég nagy átszerveződések történtek a TV2 falai között és a csatorna igyekszik ezt teljesen titokban intézni, most azonban új információ látott napvilágot.

Ahogy arról nem régen mi is írtunk, Szebeni István sokak kedvenc műsorvezetője távozott a TV2 képernyőjéről. Sokáig folytak találgatások, hogy ki fogja átvenni a helyét, többeknek is voltak tippjeik és sokakat foglalkoztatott, hogy a kedvenc esti híradójukban ki lép a távozó tévés helyébe.

Hetekig nem volt semmi hír a csatorna táján, most azonban megtörték a csendet és elárulták: Varga Attila kapja meg azt a megtisztelő feladatot, hogy a Tények adását vezesse.

Két már meglévő kollégája, Váczi Gergely és Szentpéteri Eszter mellé fog beülni a műsorvezetői székbe. Nem újkeletű a kapcsolata a TV2-vel, 2017 óta dolgozik náluk és annyira meg voltak vele elégedve, hogy az első munkanapján igen komoly pozíciót bíztak rá: a Tények felelős szerkesztőjeként kapott helyet a műsorban.

Tanulmányait a TV2 Akadémián folytatta, amelynek nem titkolt célja frissíteni a média szféráját, miközben új és tehetséges, friss tehetségek után kutatnak, átadva nekik a régi nagyöregek tudását.

Varga Attila elmondta, hogy nagyon örül ennek a pozíciónak, hiszen évek óta szenvedélyesen dolgozik a műsor háttérmunkálatain, most azonban a kamera másik oldalán is kipróbálhatja magát.

Minden túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy álomba illő karrierút ez, hiszen mutassatok még egy embert, akit rögtön az első munkanapján előléptetnek. Nem épp gyakori jelenség. A bizalomra mindesetre rászolgált, hiszen a csatorna elégedettségét mutatja az, hogy új feladatokat bíznak rá. Valószínűleg a nézők is hamar megszeretik majd az új arcot és reméljük, hogy tudja majd hozni az elvárt minőséget.

Aki kíváncsi az ifjú tehetség első szereplésére, annak hétfőn lesz lehetősége megtekinteni őt, innen is sok sikert kívánunk neki és drukkolunk, hogy rendben lemenjen az adás.

Forrás: media1.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás