promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Siralmas” - Csúnyán kiakadt a TV2 műsorvezetője, ebből még gond lehet
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szebeni István helyretette a letolt gatyás, tehetségtelen embereket, akiknek nagy az arcuk.

A TV2 műsorvezetője, Szebeni István párszor már nagy port kavart a posztjaival, hiszen sosem fél őszintén elmondani a véleményét a világ dolgairól, és ez nem mindenkinek tetszik. Most például azoknak a fiataloknak ment neki, akiknek nincs teljesítményük, mégis nagyképűek, és hiányzik belőlük az a fajta tisztelet és szerénység, ami például Presser Gáborban, egy valóban tehetséges zenészben megvan.

„Jó néhány éve – még az Aktívot vezettem – a tv2 portájára besétált Presser Gábor. Akkor volt a Megasztár zsűrijében. Odament a pulthoz, majd a legnagyobb szerénységgel megszólalt, idézem: Üdvözlöm, elnézést kérek a zavarásért, Presser Gábor vagyok, xy-hoz jöttem 14 órára. Sosem felejtem el. Lehet így is. Ma letolt gatyás, tehetségtelen emberek sorakoznak egymás hegyén-hátán a legnagyobb arccal, teljesítmény és tehetség nélkül. Fogalmuk sincs, hol a helyük a világban, a fb, a tiktok, az insta Istenei ők. Siralmas”

írta Szebeni István.

A bejegyzés azóta törlésre került, az viszont egyelőre nem derült ki, hogy miért. Lehet, hogy Szebeni István látta úgy, hogy nem kéne most beszólnia embereknek, de az is esélyes, hogy a TV2 kérte meg, hogy vegye le a posztot, nehogy gond legyen belőle – az eddigi visszajelzések alapján viszont sokan egyetértenek vele, hiszen igaza van abban, hogy egyre kevésbé van jelen a mai világban a tisztelet és a szerénység.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás