promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nem ezt érdemli!” – Szebeni István teljesen kiakadt
Borítókép:  Life
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szebeni Istvánt mélységesen elszomorítja a Gesztesi Károly sírja miatt kialakult botrány, közben Molnár Anikó és a színész özvegye között sem csitulnak a kedélyek.

Molnár Anikó rendbetette Gesztesi Károly szemetes, gazos sírját, amit ki is tettek a Facebook-oldalra. A januárban elhunyt színművész özvegye, Nikoletta ezt nem hagyta szó nélkül, a rendőrséget is bevonta az ügybe, és bár már lezárták a nyomozást, nem indítanak eljárást Anikó ellen, a család ebbe nem nyugszik bele, megteszik a szükséges jogi lépéseket.

A legfrissebb információk szerint a Bors megkereste Molnár Anikót, hogy mit szól a Gesztesi-család lépéséhez.

„Nem szeretnék foglalkozni ezzel az egésszel, szerintem ez már feltűnési viszketegség a részükről”

- fogalmazott röviden az egykori Nagy Ő.

Közben egyre több ember fejti ki véleményét a botránnyal kapcsolatban, köztük Galambos Lajcsi is, aki szó szerint nekiment a színész családjának, és kiállt Molnár Anikó mellett.

Nemrég az ismert híradós, Szebeni István is a Facebook-oldalán fejezte ki, mennyire elszomorítja az egykori színművész sírja körüli cirkusz.

„Miért nem lehet már végre békén hagyni Karcsit?Nem ezt érdemli! Ő közkincs, annyira méltatlan ez a harc...És, igen, egyetértek Galambos Lajossal, hogy jár Karcsinak, hogy szeressük, tiszteljük, ha már életében nem tettük.. De szomorú ez”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás