promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence távozik az RTL képernyőjéről
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Istenes Bence búcsúzik a nézőktől.

Az RTL nemrég bejelentette, hogy június 26-án elindul az Activity, ez viszont azt jelenti, hogy teljesen átalakul ismét a csatorna hétköznap esti műsorrendje. Május 15-én indult el Istenes Bence vezetésével a Tippelj és vidd el!, amihez nagy reményeket fűzött az RTL, de rövid időn belül bebizonyosodott, hogy a nézők idegrendszere nem sokáig tolerálta a bazári majmok módjára viselkedő játékosok ordibálását és sikoltozását.

A produkció nem remekelt valami szépen a nézettségi adatok szerint, így nem kizárt, hogy a csatorna nem is fogja a jövőben erőltetni ezt a műsort. A Tippelj és vidd el! első évadának utolsó adását június 23-án, pénteken 20 órától láthatjuk majd, aztán lehet, hogy

örökre búcsút int.

Helyére érkezik az Activity, amiről egyelőre nem tudni, hogy ki lesz a műsorvezetője, de az már kiderült, hogy kik fognak mutogatni, rajzolni, és körülírni. Persze nem egy szokványos Activity-re kell számítani, Magyarország egyik legnépszerűbb és a hazai kereskedelmi televíziózás egyik leghosszabban futó társasjátéka megújult formában és szabályokkal fog visszatérni a képernyőre.

A vadonatúj adásokban a párok összesen 5 millió forintért küzdenek, a játékokat az alap Activity ihlette, amelyeket rengeteg őrülettel fűszerezett meg a stáb. Például látta már valaki Szellő Istvánt hátrakötözött kézzel mutogatni? Vagy Hajdú Pétert betömött szájjal körülírni? Esetleg Puskás-Dallos Petit fejjel rajzolni?

A legendás vetélkedőben láthatjuk majd többek között Ábel Anitát, Havas Henriket, Hajdú Pétert, Nádas Györgyöt, Király Viktort, Szellő Istvánt, Lovász Lacit, Schobert Larát és Norbit, Puskás-Dallos Petit, Kiss Ádámot, Dobos Evelint, Szabó Zsófit, Járai Mátét, Gáspár Lacit, Orosz Györgyöt, Lakatos Márkot, Csonka Bandit, Kamarás Norbit, Schumacher Vandát, Tücsit és Kiszel Tündét is. De jelen lesz még Mardoll, Tihanyi Péter, Józan Laci, Kovácsovics Fruzsina és még sokan mások.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás