promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kárpáti Rebeka finom keblei ki akarnak szabadulni és még sosem voltak ilyen közel
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kárpáti Rebeka bevállalós fotói még a hidegfrontot is elűzik, annyira forróak.

Kárpáti Rebekának régen is volt egy kis hátszele a médiában, mivel ugyebár a Barátok közt ikonikus színészének, R. Kárpáti Péternek a lányáról van szó. A magyar híresség már régen is kitűnt a szépségével, és ezt ügyesen ki is használta a későbbiekben.

Több mint tíz évvel ezelőtt Soltvadkert szépének választották, de ez csak az első lépcsőfok volt a karrierjében. Az érettségi után elnyerte a Miss Universe Hungary címet, amivel így ki is jutott a Miss Universe Világversenyre, amit anno Oroszország fővárosában, Moszkvában rendeztek meg. Ezután több ajtó is kinyílt előtte modellként, amit már professzionálisan tudott űzni ezek után.

Később a médiában is megcsillogtatta tudását. Először szereplőként tűnt fel édesapjával, R. Kárpáti Péterrel az Ázsia Expresszben, aminek hamarosan érkezik az új évada a TV2-re. Bár hamar kiestek, de ezután a csatorna számolt vele, így A Nagy Duett és a Csak show és más semmi online backstage riportere lett.

Anno Kárpáti Rebekát az RTL Nyerő Páros című showjában láthattuk, ahol az akkori párjával, Frohner Ferenccel vágtak bele a megmérettetésbe. A szakításukkor elmúlt a szerelem, és nem együtt képzelték el a jövőjüket, de békében váltak el egymástól. Azóta sokan találgattak, hogy ki az új szerelme, de végre ez is lelepleződött.

A Blikk leleplezte, hogy Kárpáti Rebek új szerelme Lénárd András, a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa. Alapból Kárpáti Rebeka anno elmondta, hogy rengeteget vannak Erdélyben, de ennél többet nem akart elárulni a kapcsolatáról.

A volt szépségkirálynőt legutóbb a csíkszentsimoni Tiltott Fesztiválon látták újdonsült szerelmével. Reméljük ez nem lesz ok arra, hogy visszafogja a villantásokat. Most össze is szedtük nektek a legjobbakat a közelmúltból.

A piros bikinis képnél is érdemes lapozni, ha még közelebb akarjátok érezni Kárpáti Rebeka kívánatos kebleit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás