promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike lányának alaposan kikandikáltak a keblei a fürdőruciból, de pont így akart csábítani
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin már szingliként vettette bele magát ismét a nyárba.

Gáspár Evelin egyre többször pózol fürdőruhában, és arra a legbüszkébb, hogy nem használ semmilyen filtert a fotókhoz, csak a természetes szépségét szeretné megmutatni a világnak, na meg a fogyását. Sokat szenvedett érte, de még mindig topformában tartja magát.

Győzike lányát nagyon megviselte, hogy gyerekkorában kövér volt, de végül sikeresen le tudott fogyni. Elmondása szerint nem alkalmazott nagy trükköket, egyszerűen csak odafigyelt az étkezésére és igyekezett többet mozogni. Végül olyan alakot tudott elérni, amiről mindig is álmodott.

Gáspár Evelin nemrég lezárta egy hosszú kapcsolatát, és most először beszélt arról, hogy hogyan éli meg a változást. A fiatal influenszer elmondta, hogy bár nagyon fájt neki a dolog, de úgy érzi, felszabadult és boldog.

Győzike lány és a szerelme úgy tűnt, jól megvannak, de a háttérben a féltékenység és az őszinteség hiánya mérgezte a kapcsolatot. Evelin elmesélte, hogy Attila nem bízott benne, és folyton gyanakodott rá, amikor dolgozott. Például amikor Evelin gyakornok volt a Sztárban Sztárban, Attila azt írta neki, hogy biztos bevitte valaki az öltözőbe.

Gáspár Evelin megemlítette, hogy ő nem egy könnyűvérű nő, és sosem csalta meg egy párját sem, őt persze sajnos már használták ki. Győzike lánya most nem akar új párkapcsolatba kezdeni, inkább a munkára koncentrál.

Evelin azt is elismerte, hogy jót tett neki a szakítás. Így érzi magát most felszabadultnak és boldognak. Ez a legújabb Instagram fotóján is látszik, amin alaposan kikandikálnak a keblei a fürdőruciból. Erre a merész villantásra lehet kiakadnak Evelin exe, ha még együtt lennének. Van fent egy másik kép is, szóval ne felejtsetek el lapozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás