promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lawrence nem vette észre hogy mekkora a belátás a felsőjébe, mindenkit elcsábítóan bájos a mosolya és minden mása is
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tehetséges színésznő a fotósok kedvence, aki a hivatalos eseményeken előszeretettel pózol a vakuk előtt.

A színésznő azon kevés hollywoody-i híresség közé tartozik, akik tökéletesen elválasztják a munkát és a magánéletet. Munkabírása, tempója és fegyelme vitathatatlan, soha semmilyen sztárallűrös történetet nem lehetett róla hallani, a kollégái szeretnek vele dolgozni. A nyilvános eseményeken is mindig kifogástalan a megjelenése, a viselkedése és a modora, attól eltekitve persze, ha szegény nem botlik meg és esik orra, de ettől csak még jobban imádják, hiszen mer emberinek mutatkozni akkor is ha kétségtelenül A listás sztárként keresi a kenyerét.

Mostanában új filmje miatt került a középpontba, amely már látható a mozikban és tőle megszokott módon parádézik a rábízott szerepben. Az anyagi gondokkal küszködő lányt felbérelik egy reménytelenül visszahúzódó srác szülei arra, hogy kicsit mozdítsa ki a srácot a csigaházából és ezzel egy sor végeláthatatlan kaland veszi kezdetét, aminek a végén persze elkerülhetetlen az, hogy mélyebb érzelmek is kialakuljanak.

Ugyanakkor aktív és pörgős munkatempója mellett a magánéletét féltve őrzi, nem fotóztatja a gyermekét és kifejezetten nem szereti, ha bármilyen hivatalos programon kívül kapják lencsevégre. Teljesen átlagos nőként, édesanyaként, feleségként éli a mindennapjait és ez teljesen rendben is van így. Az emberek azonban imádják és bármi történik vele, azonnal tudni akarnak róla, így nem egyszerű megőrizni a nyilvánosság elől visszavonult életet.

Egyelőre azonban be kell érnünk a vörös szőnyeges fényképekkel, azokból viszont szerencsére rengeteg készül. A mostanit visszanézve nem tudjuk mit gondolhatott Lawrence, az viszont biztos, hogy bevállalósra sikerült. A mosolya ártatlan és édes, ahogy a kamerába néz, így nem vagyunk benne biztosak, hogy tudta, kicsit lejjebb milyen belátást enged a kamerának a ruhája.

Itt nézhetitek meg a pajzán képet, majdnem csúnya vége lett a fotónak, kevésen múlt, hogy ne látszódjon minden:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás