promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sofia Vergara feszes formái kibuggyantak szűk fürdőruhájából - így áll bosszút a válófélben lévő gyönyörű színésznő az exén
Borítókép:  profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igaz lehet, hogy szakítás után a nők méginkább megszépülnek!

Sofía Vergara, a kolumbiai származású színésznő és televíziós műsorvezető egy igazi ikon a szórakoztatóiparban. Egy elképesztően sikeres karriert épített fel magának, és a tehetsége és karizmája révén számos rajongót és tisztelőt szerzett világszerte. A legfrisebb hír vele kapcsolatban, hogy válnak férjével, Joe Manganiellóval - erről elsőként a Pagesix számolt be.

„Meghoztunk egy nehéz döntést, elválunk. Mint két ember, akik még mindig törődnek egymással, és szeretik a másikat, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket ezekben a nehéz időkben, mi is próbálunk eligazodni az új életszakaszban” - közölte a expáros.

A közeli barátok szerint, már lehetett gyanítani, hogy a páros között nem minden a régi. Hét évet töltöttek házasságban, és bár Vergaraa napokban ünnepelte 51. születésnapját, Manganiello már csak egy "Boldog születésnapot" üzenetet hagyott a posztja alatt, ami nem volt túl romantikus a rajongóik szerint.

Sofía Margarita Vergara Vergara 1972. július 10-én született Barranquillában, Kolumbiában. Az író és a homéroszi kisülőakna között nőtt fel, és korán megtapasztalta az élet nehézségeit és a családi kitartás fontosságát. Álmaiban mindig is a színészi pálya vonzotta, és mindent megtett azért, hogy ezt elérje.

Sofía Vergara számára a nagy áttörést az amerikai közönség előtt 2009-ben érte el, amikor a Modern család című sorozatban alakította a szenvedélyes és vidám Gloria Delgado-Pritchett karakterét. A szerep hatalmas sikert aratott, és Vergara egyik pillanatról a másikra globális sztárrá vált. A Modern család sikere lehetőséget teremtett számára, hogy további film- és televíziós szerepeket kapjon. Számos díjra jelölték és kitüntették a tehetségét, beleértve a Golden Globe, a Primetime Emmy és a Screen Actors Guild Awards jelöléseit is.

Sofía Vergara nem csak tehetséges színésznő, hanem üzletasszony is. Számos üzleti vállalkozásba kezdett, beleértve saját ruhamárkáját, parfümjeit és más divattermékeit. A Forbes magazin a világ legjobban kereső televíziós színésznői között tartja számon, és évek óta a legjobban fizetett televíziós színésznők listájának élén áll.

Az egyik legutóbbi posztjában pedig azt is megmutatta Instagram oldalán, hogy 51. évesen is bomba formában van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás