promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtörtént esemény ihlette a Barátnőt felveszünk című filmet, hihetetlen története van a fizetett szeretőnek
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az idei mozik egyik legjobban várt limonádé romantikus vígjátéka a Barátnőt felveszünk.

A főszerepet Jennifer Lawrence kapta, aki kiválóa alakítja a felhőtlen egy estés szórakozást ígérő mozifilm vad és féktelen csajsziját. Kilátástalan anyagi helyzetében hirtelen fény csillan fel: egy agódó szülőpár szeretne párt találni a fiúknak és erre idális választásnak tűnik a csóró leányzó, aki vállalja a munkát és itt kezdődnek a kalandok.

Hihetetlennek hangzik igaz? Pedig nem egyedi jelenségről van szó, egy finn szülőpár éppen ugyanígy talált párt a gyerekének. A kedves és szerető Järvinen házaspár, Anni és Elias már teljesen kétségbe volt esve fiúktól, a 39 éves Aaro életmódjától. A srác a szakmájában igazi géniusz volt, azonban valamilyen különös oknál fogva a mamahotelt nem akarta elhagyni és bármennyi elismerést is kapott a munkahelyén, az előléptetésekkel mégsem érkezett barátnő.

A pár többször faggatta a fiút, hogy mégis mi a baj? Többször biztosították arról is, hogy azzal sincs baj, ha esetleg nem a lányok iránt érdeklődik, csak a boldogságot találja meg és alapítson családot így, vagy úgy. Aaro azonban minden ilyen beszélgetést lezárt azzal:

Majd ha eljön az igazi, tudni fogom.

Azonban az idő telt múlt és mivel újabb egy év pörgött le etéren eseménytelenül, így a szülők elhatározásra jutottak. Feladtak egy hirdetést egy társkereső oldalon, melyben leírták a fiuk történetét és felajánlottak 26.000 Eurót (amely nagyjából 10 millió forintnak felel meg), annak a lánynak, aki beavatná a fiúkat egy férfi-női kapcsolatba. A hirdetésre sokan jelentkeztek, azonban a szülők nem akartak akárkit Aaron mellé, így végül egy visszafogott, kedves, egyetemista lányt választottak, aki szörnyű családi helyzete miatt került szorult anyagi helyzetbe. Ő volt Lauri. A szülőket egyből levette a lábukról és megbeszélték a szerződés részleteit. Azt kérték, hogy ismertesse meg Aaro-t azzal, hogy milyen öröm a társas lét, de ne húzzák sokáig a dolgot, mert nem akarják, hogy fiuk nagyon sérüljön.

Elmondték hol kávézik minden reggel a kiszemelt áldozat, majd elköszöntek és várták a fejleményeket. Másnap Lauri telefonált, szuper volt az első találkozás. A szülők kicsit még túl lelkesnek is találták azonban akkor örültek meg igazán mikor Aaro hazaérve elmesélte, hogy találkozott valakivel, akit randira hívott. A dolgok nem is haladhattak volna ennél jobban. Hamarosan a szülők "hivatalosan" is megismerték Lauri-t és fantasztikus estét töltöt együtt a család.

Azonban elkezdtek amiatt aggódni, hogy a két fiatal nem-e kerül egymáshoz túl közel, azonban mielőtt még beszélhettek volna erről a lánnyal, ő állt eléjük és azt mondta, hogy szerelmes lett és nincs szüksége a pénzre. A szülők meghatódtak a két fiatal pedig együttmaradt és megházasodott, két szép gyermekük is született.

Azonban Lauri nem akart titkokat a kapcsolatába, így a szülőkkel együtt elmondta Aaro-nak a történteket, aki először megdöbbent, majd kiakadt végül pedig levonta a tanulságot: a szülei annyira szeretik, hogy felmerészkedtek miatta egy fizetős társkereső oldalra, Laurinak pedig minden pénznél többet ért.

Itt pedig megnézhetitek a film előzetesét, egészen hajmeresztő és nyakatekert a történet megfilmesített, kicsit megmásított változata:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás