promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pumped Gabó expárja olyan lökhárítókat villantott, hogy azonnal letámadnánk a forró fitneszmodellt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy egész országot forgatott fel egy Balaton Soundon előadott tánc, ami után az izmos srác saját műsort is kapott.

Ez volt a Pumped Gabó show, amiben egy egész ország megismerhette Gabó gyönyörű barátnőjét, Sebestyén Ágit. Nem túlzok, ha azt mondom: egy ország állt értetlenül a kapcsolat előtt. Ági idősebb volt, egzisztenciával, jövőképpel és karrierrel, Gabó pedig bár nagyon szeretnivaló figura volt, azért mégiscsak az anyukájától kért pénzt, hogy vacsorázni vigye a kedvesét.

Kapcsolatuk megosztotta az országot: sokak szerint Áginak el kellett volna engednie a fiú nevelgetését és keresni egy hozzá való férfit, aki ugyanott tart az életben, mint ő. Mások pedig abban reménykedtek, hogy Gabó felnő és együttmaradnak. 

Végül sajnos (vagy nem sajnos), de szakítás lett a kapcsolat vége és nem szépen vált szét a két fiatal. Egy ideig még szerepeltek közös műsorokban, kis se veled, se nélküled érzése volt a dolognak, azután pedig eltűntek a kamerák elől. Ági elmondása szerint Gabó rengetegszer megcsalta és az ágyban sem volt valami nagy tigris. A hölgy utána az egyik Való Világ szereplő, Hunor kapjaiban kereste a boldogságot és vele kiegyensúlyozottabnak tűnt a kapcsolat.

Gabó pedig legjobb barátja, a Való Világban szereplő Soma barátnőjével jött össze, Lunával. Azzal a Lunával, aki azóta Azahriát is befűzte, azonban tisztázott, hogy ők még együtt vannak-e.

Gabó elvileg Lunát is megcsalta és ott sem volt indulatoktól metes a szakítás. Azt most nem tudjuk, hogy mi a helyzet a fiatalok háza táján, azonban egy dolog biztos: Ági külsején nem hagyott nyomot a sok megpróbáltatás és jobban néz ki mint bármikor. Nem tudjuk, hogy foglalt-e a szőke szépség szíve, de az biztos, hogy sokan ostromolják.

A lenti kép egy nyaralás alkalmával készült, valószínűleg még a medence vize is felforrt ettől az aprócska bikinitől, ami kihangsúlyozza a fitneszedző tökéletes idomait. Vajon lehet hozzá időpontot foglalni? Ez az edzésterv nekem is kellene:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás