promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Geszti Péter és Pumped Gabó megszállja a Grundot, mert fontos nekik a környezetvédelem
Borítókép:  rtl.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sztárok, gyerekprogramok, ünnepi jókedv vár a 10 millió Fa hétvégi eseményén.

Ha Budapesten élsz, és egy szuper programot keresel hétvégére, ne keress tovább. Hiszen most egy kitűnő alkalom lesz ahhoz, hogy találkozz kedvenc hírességeiddel. Június 10-én, szombaton ezúttal nyílt országos találkozóján és családi napján már délelőtt tíztől vár érdeklődőket a 10 millió Fa országos közösség. A hivatalos programot Szabó Simon és Bojár Iván András a 10 millió Fa alapítója nyitja meg 11 órakor, miközben a gyerekprogramok folyamatosan zajlanak faültetéssel, játszósarokkal és Aszalós Rita átmozgató játékaival.

Az egy órára tervezett vega és nemvega bográcsos lecsó elfogyasztása előtt Kollár-Klemencz László veszi át a színpadot. Itt kell megemlíteni, hogy a Grund környezetvédelmi elkötelezettsége miatt ingyen bocsájtja az alapítvány rendelkezésére a helyszínt, sőt még egy lecsóebédre is megvendégeli a 10 millió Fa jelenlévő tagjait, és - a készlet erejéig - az érdeklődőket.

A tervezett program szerint a délután kettőtől kezdődő eszmecserék sorát Boldizsár Ildikó és Bojár Iván András beszélgetése nyitja, melyek központi eleme a 10 millió Fa fő tevékenysége, a faültetés, illetve az éltetés lesz, mely a víz és az nyáron esedékes öntözés szerepére irányítja a figyelmet. A programok hivatalos részét Geszti Péter és Váczi Eszter koncertje zárja negyed hattól.

„Eddig ültettünk. Mostantól éltetünk! Ez a pillanat egyben egy új időszak, a fáink életben tartását, növekedését biztosító éltetési szezon nyitánya is. Ilyenkor egy picit együtt kell átalakulnunk 10 millió fából 10 millió vízcseppé”

- olvasható a 10 millió Fa honlapján.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás