promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna annyira „komoly milf”, hogy még Pumped Gabo sem mert rámozdulni – videó
Borítókép:  Kelemen Anna / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pumped Gabo nagyon bánja, hogy nem mozdult rá Kelemen Annára az Activityben, hiszen még vibrálást is érzett maguk között.

Nemrég a kidolgozott testű híresség, Pumped Gabo volt a Life TV Ébredj velünk című reggeli műsorának vendége, és természetesen megint nagyot alkotott (pedig láthatóan még elég kómás volt), hiszen hozott magáról egy dedikált, félmeztelen képet, amit élő adásban keretezett be; illetve arról is beszélt, hogy megtámadta őt egy légy az Activity forgatása alatt – de a java csak ezek után jött.

Az Ábel Anita által vezetett Activity vasárnap esti adásában Kelemen Anna is feltűnik, Pumped Gabo pedig elárulta, hogy szerinte a forgatáson megvolt köztük a vibrálás, de sajnos nem mozdult rá, mivel izgult, és nagyon félt. Ezt láthatóan már nagyon bánja, hiszen elmondása szerint Annácska egy „jó nő”, illetve „komoly milf”.

Bárhogy is alakul majd a sorsuk, az biztos, hogy Kelemen Anna és Pumped Gabo határozottan feltűnő páros lenne, ha összejönnének – aki pedig arra kíváncsi, hogy valóban megvan-e köztük a fent említett vibrálás, az kapcsoljon vasárnap este 20:50-kor a Life TV-re és nézze az Activityt, mert ott mindenki láthatja majd, hogy mi az igazság.

Itt lehet megnézni Pumped Gabo helyenként egészen szürreális szereplését az Ébredj velünk című műsorban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás