promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kóbor János tini lánya egyre gyönyörűbb, de a rázás is profin megy neki

Kóbor János tini lánya egyre gyönyörűbb, de a rázás is profin megy neki

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc

Az Omega néha frontemberének kislánya hiába tini még, egyre céltudatosabb lesz az életben.

Fájdalmas veszteség érte Magyarországot 2021 december elején, mivel koronavírusban meghalt Kóbor János. Sajnos a járvány rengeteg családot húzott szét, és több hírességet is elvesztettünk.

Az Omega néhai frontemberének hamvainak egy részét a Szent István-bazilikában helyezték végső nyugalomra, míg Balatonaligánál a tó közepén engedték el a másikat, szóval teljesült Kóbor János végakarata.

Kóbor János lányának, Lenának még nehezebb volt túllendülni édesapja halálán, és talán még ennyi idő elteltével sem sikerült neki teljesen. Ő és az édesanyja anno inkább elvonultak a nyilvánosság elől. Trunkos András, az Omega menedzsere lelkileg igyekezett mindenben segíteni a családot, ráadásul ő Lénának a keresztapja is.

Közben azért Kóbor János lánya is szép lassan érett nővé cseperedik. Korban még tini, mivel 16 éves, de lélekben már biztosan nem. A tánc is a szenvedélyei közé sorolható, de a zene ejtette igazán rabul a szívét. Nagyon úgy néz, hogy a jövőben édesapja pályáját szeretné folytatni, de előbb a tanulás van reflektorfényben.

„Azt hiszem még van időm eldönteni, hogy pontosan milyen pályára lépek. Nekem nem kérdés a továbbtanulás, mert mindenki több diplomás volt mindkét szülőm családjában. Ettől függetlenül szeretném, ha a zene és a tánc az életem részei maradnának”

- nyilatkozta anno határozottan.

Kóbor Léna főszerepet kapott az Omega-musicalben, a Gyöngyhajú lány balladájában. Már több előadáson van túl, és egyszerűen imádja. Tiniként valóban sokrétű, és céltudatos.

Az Instagramon láthatjuk, hogy Kóbor Léna egyre gyönyörűbb és nőiesebb lesz, de a tánc is iszonyatosan megy neki.