promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kóbor János tini lánya egyre gyönyörűbb, de a rázás is profin megy neki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Omega néha frontemberének kislánya hiába tini még, egyre céltudatosabb lesz az életben.

Fájdalmas veszteség érte Magyarországot 2021 december elején, mivel koronavírusban meghalt Kóbor János. Sajnos a járvány rengeteg családot húzott szét, és több hírességet is elvesztettünk.

Az Omega néhai frontemberének hamvainak egy részét a Szent István-bazilikában helyezték végső nyugalomra, míg Balatonaligánál a tó közepén engedték el a másikat, szóval teljesült Kóbor János végakarata.

Kóbor János lányának, Lenának még nehezebb volt túllendülni édesapja halálán, és talán még ennyi idő elteltével sem sikerült neki teljesen. Ő és az édesanyja anno inkább elvonultak a nyilvánosság elől. Trunkos András, az Omega menedzsere lelkileg igyekezett mindenben segíteni a családot, ráadásul ő Lénának a keresztapja is.

Közben azért Kóbor János lánya is szép lassan érett nővé cseperedik. Korban még tini, mivel 16 éves, de lélekben már biztosan nem. A tánc is a szenvedélyei közé sorolható, de a zene ejtette igazán rabul a szívét. Nagyon úgy néz, hogy a jövőben édesapja pályáját szeretné folytatni, de előbb a tanulás van reflektorfényben.

„Azt hiszem még van időm eldönteni, hogy pontosan milyen pályára lépek. Nekem nem kérdés a továbbtanulás, mert mindenki több diplomás volt mindkét szülőm családjában. Ettől függetlenül szeretném, ha a zene és a tánc az életem részei maradnának”

- nyilatkozta anno határozottan.

Kóbor Léna főszerepet kapott az Omega-musicalben, a Gyöngyhajú lány balladájában. Már több előadáson van túl, és egyszerűen imádja. Tiniként valóban sokrétű, és céltudatos.

Az Instagramon láthatjuk, hogy Kóbor Léna egyre gyönyörűbb és nőiesebb lesz, de a tánc is iszonyatosan megy neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás