promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most az Omega elhunyt frontemberének a lánya, a gyönyörű Kóbor Léna
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kóbor János lánya bár mindig mosolyog, de a képeken a gyász miatt még fekete ruhákat vesz fel.

Fájdalmas veszteség érte Magyarországot tavaly december elején, mivel koronavírusban meghalt Kóbor János. Az Omega frontemberének emlékére december 17-én, a budapesti Szent István-bazilikában tartottak szentmisét. Mivel még csak egy éve történt a tragédia, a családnak nagyon nehéz lesz a mostani karácsonyi időszak is, de biztosan gyönyörűen fognak megemlékezni a négy fal között Kóbor Jánosról.

A zenész hamvainak egy részét pont a Szent István-bazilikában helyezték végső nyugalomra, míg Balatonaligánál a tó közepén engedték el a másikat, szóval teljesült a magyarok egyik legendájának végakarata.

Trunkos András, az Omega menedzsere amiben tudja, segíti a családot, mivel Lénának ő a keresztapja is. A szomorú helyzet miatt ugyebár most neki kicsit afféle második apukaként is be kell töltenie az űrt.

Kóbor János idén május 17-én ünnepelte volna a 79. születésnapját. Közben útjára indult Omega 60 vándorkiállítás is, amivel egyre több helyen találkozhatnak majd a rajongók.

Közben halad előre az idő, és bátran kimondhatjuk, hogy Kóbor János lányából kész nő lett. Léna még csak 15 éves, de már komolyan elkezdett foglalkozni a zenével, bár Instagramon láthatjuk azt is, hogy a tánc is igazi szenvedélye. Léna Szeptemberben kezdte el a középiskolát, majd hamarosan a suli zenekrában találta magát. A banda most nagy dobásra készül, mivel szeretnék feldolgozni az Omega legendás slágerét, a Lénát, ami az érzelmi szálak miatt se lesz könnyű dolog.

„Azt hiszem még van időm eldönteni, hogy pontosan milyen pályára lépek. Nekem nem kérdés a továbbtanulás, mert mindenki több diplomás volt mindkét szülőm családjában. Ettől függetlenül szeretném, ha a zene és a tánc az életem részei maradnának”

- nyilatkozta még tavasszal a Borsnak Kóbor lánya, aki jelenleg úgy gondolja, hogy orvos szeretne lenni, persze úgy, hogy a művészetnek nem fordít hátat. Persze ez még változhat, mert ha a zenélés annyira bekebelezi, mint az édesapját, akkor az akár az egyedüli szenvedélye is lehet.

Az Instagramon a legtöbb képen még feketében láthatjuk Kóbor Lénát, mivel tart nála a gyász, de azt is megnézhetik az olvasók, hogy milyen ügyesen szerepelt az egyik táncversenyen. Az egyik fotón az édesanyjával is láthatjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás