promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális átalakulás: VV Zsófi teljesen felismerhetetlen lett, sokkolóan jól néz ki most az egykori villalakó
Borítókép:  RTL Klub (via nlc.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most a Való Világ 4 játékosa, akinek a „Rágógumi” című dalt is köszönhetjük.

Szabó Zsófit, vagyis VV Zsófit a Való Világ 4-ben ismerhette meg az egész ország. Ez volt az a széria, amiben többek között Alekosz, Nádai Anikó, Young G Béci és Baukó Éva is indultak, így annyira nem tudott mély nyomot hagyni maga után az akkoriban szendének elkönyvelt Zsófi – de később elhozta nekünk a „Rágógumi” című rettenetes dalt, amit amúgy Puskás-Dallos Bogi írt.

VV Zsófi ezek után azzal sokkolta a nagyérdeműt, hogy sztriptíztáncosnőként helyezkedett el, vagyis bebizonyította, hogy ő már egyáltalán nem olyan szende, mint amilyennek megismerhettük őt. Ezek után egy időre eltűnt, nem igazán lehetett hallani róla, csupán annyit, hogy gyereke született – de végül visszatért, és egészen megdöbbentő átalakuláson esett keresztül.

VV Zsófi már Szabó Zsófiaként tevékenykedik, szóval úgy tűnik, hogy maga mögött hagyta a Való Világos múltját, és egyben a régi arcát is, ugyanis tényleg egészen felismerhetetlen lett az évek alatt, mintha teljesen más embert látnánk a mostani felvételein – amiken amúgy bombasztikusan néz ki, sokak szerint egy igaz álomnő lett belőle, pedig régebben is nagyon szép volt.

Se az arca, se a teste nem olyan már Szabó Zsófiának, mint amikor VV Zsófiként megismerhettük őt, de úgy tűnik, hogy boldog életet él és végül megtalálta a helyét a világban. A Való Világos időkre pedig jó eséllyel még most is mosolyogva emlékszik vissza – bár azt el se tudjuk képzelni, hogyan érzi magát, ha esetleg meghallja valahol a „Rágógumi”-t.

Így néz ki most VV Zsófi, azaz Szabó Zsófia:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás