promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenkit sokkolt Tóth Gabi drámai bejelentése, most tényleg vége van: „Eddig tartott a mi kis közös utunk”
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem volt más lehetőség, Tóth Gabinak búcsúznia kellett.

Sokan nem gondolták, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor egyszer végleg lehorgonyoznak egymás mellett. Pedig így történt, és 2019-ben összekötötték az életüket. Ezután megérkezett szerelmük gyümölcse, a csodálatos nevű Hannaróza.

Utána bár abszolút nem zökkenőmentesen, de a költözés is megtörtént az életükben. A pár Szentendrét választotta új lakhelyéül, ahol egy kertes házat vettek meg. Tóth Gabi elmondta, hogy mindig is szerette volna a természet közelségét és a nyugodt környezetet, de hát Budapesten ezt roppant nehéz, vagy éppen drága megkapni.

Tóth Gabi és Krausz Gábor folyamatosan számolnak be Instagramon arról, hogy állnak a ház szépítgetésével. A nappali már nagyjából úgy néz ki, ahogyan azt a séf és az énekesnő elképzeli. Mindenképpen akarta egy menedéket, ahol el tudnak bújni a világ, valamint a problémák elől.

Az énekesnőnek az se volt könnyű megemészteni, hogy rengeteg támadást kapott a kritikus tömegtől, de olykor a médiától is. Az most határozottan jót tett neki, hogy belevágott egy erdélyi turnéba a zenekarával, ahol elmondása szerint is rengeteg szeretett kapott.

A legnehezebb persze az volt számára, hogy távol kellett lennie Krausz Gábortól, na meg Hannarózától. Az énekesnő közben egy drámai bejelentést is tett.

„Eddig tartott a mi kis közös utunk. Így is messze túlszárnyaltuk az elképzelést és sokkal tovább voltunk együtt, mint azt eredetileg terveztük. Nagyon féltem tőle az elején. Nem tudtam, boldogulok-e, nem tudtam, érdekel-e Titeket, nem tudtam, lesz-e mondanivalóm, szóval sok volt a >>nem tudtam…<< de azután megtudtam és gyönyörű 3,5 évet tölthettem Veletek. Köszönöm Nektek, hogy velem jöttetek erre a „kirándulásra”, köszönöm, hogy elviseltétek az összes nyűgömet, velem nevettetek, vígasztaltatok, bátorítottatok, szerettetek. Ti voltatok az én oázisom, ahova menekülhettem, ha túl nagy volt a zaj”

- írta Tóth Gabi, aki innentől befejezi a blogolást, és elköszön az olvasóitól. Az utolsó bejegyzését ide kattintva tudjátok elolvasni.

Tóth Gabi nagyon ügyesen használta az írást, és olykor nem félt személyes dolgokat is megkérdezni a követőitől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás