promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gelencsér Timi piszkosul nekivetkőzött – ezek a fotók most nem fognak lehűteni, csak felforrósítani
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gelencsér Timi ismét külföldön mutatta meg a gyönyörű testét.

A 29 éves magyar modell, igazán aktív a mai napig. Ugyebár szépségkirálynő és tévés személyiség is, aki több népszerű műsorban is szerepelt az utóbbi években.

A modellkedéssel nagyon fiatalon kezdett el foglalkozni. Több hazai és nemzetközi divatbemutatón és fotózáson is részt vett. 2016-ban jelentkezett a Miss World Hungary szépségversenyre, amelyet meg is nyert. Ezzel jogot szerzett arra, hogy képviselje Magyarországot a Miss World világversenyen Washingtonban. Ott a döntő napján bekerült a legszebb 20 lány közé.

Anno 2019-ben szerepelt a TV2 Exatlon Hungary első évadában, ahol a második legjobb női versenyző lett, majd pedig riportként tért vissza.

Később 2020-ban szerepelt a TV2 Dancing with the stars első évadában, melyet partnerével Hegyes Bertalannal végül megnyertek, aztán ott is riporterként tért vissza.

Gelencsér Timi magánéletéről nem sokat tudni, mivel nem szeret beszélni róla a nyilvánosság előtt. Sokáig azt is ügyesen titkolta, hogy régóta van pasija.

„Sosem éltem kifele a magánéletem és ezentúl sem tervezem, viszont szeretném ha tudnátok, hogy lassan egy éve boldog párkapcsolatban élek. Mivel most már szeretnénk kettesben is elmenni egy-egy rendezvényre, elkerülhetetlen lenne a további inkognitó. Köszönöm a barátaimnak, akik segítettek ezt ilyen hosszú időn keresztül titokban tartani, hogy ez az időszak tényleg csak kettőnkről szóljon”

- írta akkor tavasszal még egy posztban.

Gelencsér Tímea is részt vett az ötéjszakás Beachattack fesztiválon, amelyet Horvátországban, Pag szigetén tartottak. A még mindig őrülten dögös szépség így a nagy forróságban lenge öltözettben töltötte az utóbbi napokat.

Elővettük egy régebbi fotót is róla, amikor megnyitotta a bikiniszezont:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás