promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sydney van den Bosch fincsi csókkal borult Schmuck Andor nyakába, betalált a csábítás
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schmuck Andor társkereső műsornak nézte a Szerencsekereket, de Sydney van den Boschnál bejött a flörtölés.

Amikor a Szerencsekerék még valóban a fénykorát élte, akkor Klausmann Viktor és Gajdos Tamás vezették a műsort. Igazából tényleg ez hasonlított a legjobban az amerikai verzióra, amit jelentősen átalakított a TV2, hogy eladhatóbb legyen.

Az eredeti show hiába lett úgymond kicsit „lebutítva”, hozta a nézettségi adatokat, és a TV2-nek ez volt a lényeg. Igazából az új Szerencsekerék tényleg nem akar több lenni egy szórakoztató műsornál, amin a meghívott celebek adják a műsor krémjét olykor. Kasza Tibi is alaposan felnőtt a feladathoz, és elérte azt, amit nagyon nehéz volt: a felújított Szerencsekerék kirobbanthatatlan arca lett.

Az is eldőlt persze, hogy egy retró műsor felélesztése nem garancia a sikerre. A Zsákbamacskát például még Majka sem tudta megmenteni, ami nagyon nem jött be a nézősereg többségének. A Szerencsekerék azonban annyira jól ment, hogy a TV2 ismétléseket is elővesz főműsoridőben. Mivel az emberek nem láttak minden epizódot, sokszor fel sem tűnik nekik a dolog.

Nem olyan rég Schmuck Andor játszmája került ismét terítékre. Sokan nem emlékeznek, de a híresség anno nem fogta vissza magát, és minden sármját bevetette. Virággal köszöntötte a női játékosokat, és persze Sydney van den Bosch is ki volt szemelve, ami után Schmuck bezsebelte a finom csókokat is. A csábítás betalált, és a mankóval érkező Andor nem is engedte, hogy Kasza Tibi ebbe bekavarjon.


Schmuck Andor legutóbb is feltűnt a TV2 képernyőjén, mivel bevállalta az Ütős ötöst. Itt egyebek mellett azt is elárulta, hogy hét liter kólát iszik meg napi rendszerességgel. Érdekesség, hogy a politikus elvitte a műsorban az exfeleségét is. Ez sokaknak lehet bizarr lenne, de tudjuk jól, hogy nála semmi sem az.


Schmuck Andor a szerelemben nem igazán szokott szerencsés lenni. Rengeteg félresikerült randin is túl van, így úgy döntött, ezeket csokorba szedi, és könyvet ír róluk. A könyvet majd Tinder Tündérek címmel kell keresni a polcokon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás